TPS TV | AC Oulu -ennakko: "Olisi paikka nyt tiputtaa AC Oulun toiveet kärkikolmikosta"

AC Oulu -ennakko: “Olisi paikka nyt tiputtaa AC Oulun toiveet kärkikolmikosta”

30.8.2017
2 922 Katsontoa

Jalkapallon Ykkösen viimeinen kolmannes jatkuu perjantaina, kun TPS saa vieraakseen AC Oulun. Joukkueiden kauden ensimmäinen keskinäinen ottelu päättyi Veritas Stadionilla AC Oulun 0-1-vierasvoittoon. Oululaisten voittomaalin iski Saša Jovović, joka viilettää tällä hetkellä jo JJK:n paidassa Veikkausliigassa. Kauden toinen kohtaaminen päättyi Oulussa maalittomaan tasapeliin. TPS ei ole siis tehnyt vielä maaliakaan AC Oulun verkkoon tällä kaudella.

TPS pelasi viime lauantaina Ykkösen kärkikamppailun KPV:n vieraansa ja nousi värikkäiden vaiheiden jälkeen kahden maalin takaa-ajoasemasta 2-2-tasapeliin. Lopputulos takasi sen, että Palloseura pysyi Ykkösen kärkipaikalla maalieronsa turvin. TPS:llä ja KPV:llä on nyt 39 pistettä ja FC Honka kyttää kolmen pisteen päässä kärkikaksikosta.

AC Oululla on käynyt tällä huonoa tuuria otteluperuutusten suhteen. Joukkue selvitti paikalliskamppailunsa OPS:ää vastaan puhtaasti 3-0, mutta joukkue kompuroi vastaavasti maanantaina FC Hakaa vastaan kotonaan ja hävisi 0-1. AC Oululla on edelleen jäljellä rästiottelu EIF:iä vastaan, mutta joukkue on jäänyt Ykkösen kärkikaksikosta jo kymmenen pisteen päähän.

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen ja lauantaina KPV:tä vastaan TPS:n 2-2-tasoitusmaalin laukonut Niklas Blomqvist kertailivat vielä Kokkolan tapahtumia sekä ennakoivat jo perjantaista AC Oulu -ottelua. TPS:n pelaajista Juho Montola ja Onni Valakari ovat U19-maajoukkueen mukana 30.8.-4.9. pelattavassa EM-kotikisojen esiturnauksessa. Suomi kohtaa turnauksessa eurooppalaiset huippumaat, Belgian, Hollannin ja Portugalin. Ottelut pelataan Seinäjoella ja Vaasassa. Päävalmentaja Laurikainen avasi maajoukkuepelaajiensa tilannetta perjantain suhteen sekä päivitti samalla joukkueen terveystilanteen.

TPS-AC Oulu alkaa Veritas Stadionilla perjantaina 1.9. klo 18.30.

Tervetuloa!

Kirjoita kommentti