TPS TV | EIF-ennakko: "Tehollisesti, taidollisesti ja laadullisesti parempi EIF"

EIF-ennakko: “Tehollisesti, taidollisesti ja laadullisesti parempi EIF”

16.7.2015
3 053 Katsontoa

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen kävi vielä läpi viime sunnuntain voitokasta MP-voittoa. Vaikka TPS:ltä puuttui peräti neljä pelaajaa pelikieltojen, löysi Laurikainen sellaisen permantentin, jolla MP lyötiin. Laurikainen analysoi Jussi Aaltoa, joka tinttasi molemmat osumat MP:n verkkoon. TPS-luotsi oli tyytyväinen myös laitapuolustaja Jonni Peräahoon, joka pääsi ensimmäistä kertaa avaukseen Ykkösessä.

Mikko Hyyrynen, Sami Rähmönen ja Mikael Liespuu vapautuvat EIF-otteluun pelikielloistaan, mutta Juri Kinnunen joutuu olemaan vielä lauantain ottelusta poissa. Niinpä Juri tuleekin mukaan TPS TV:n suoraan lähetykseen studiovieraaksi. Pitkään poissa ollut laitapelaaja Ilari Mettälä on saanut pelituntumaa SalPa:ssa ja hän olikin mukana TPS:n treenivahvuudessa. Toppari Rasmus Holma puuttuu varmasti TPS:n vahvuudesta lauantaina nivusvamman vuoksi.

EIF osoitti vaarallisuuttaan viime kierroksella ja voitti kotonaan Hakan 3-1. Laurikainen varoittelee erityisesti paluun kentille tehneistä Sampsa Timoskasta sekä Mamadou Konatesta, jotka ovat tuoneet aivan uusia ulottuvuuksia EIF:n peliin. Laurikainen tietää, että Turkuun saapuu lauantaina tehollisesti, taidollisesti ja laadullisesti parempi EIF kuin mikä keväällä oli vastassa ja ottelu oli silloinkin tasainen. TPS:hän voitti kauden ensimmäisen kohtaamisen toukokuussa Tammisaaressa 0-1.

TPS – EIF lauantaina klo 18.00 Urheilupuiston Yläkentällä.

Kirjoita kommentti