TPS TV | Haka-ennakko: Ilari Mettälä pääsee nyt alusta asti mukaan

Haka-ennakko: Ilari Mettälä pääsee nyt alusta asti mukaan

22.4.2016
4 314 Katsontoa

TPS aloittaa Jalkapallon Ykkösen sunnuntaina 24.4. vierasottelulla Hakaa vastaan. Ottelu alkaa Valkeakosken Tehtaan kentällä klo 16.00. TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen uskoo, että TPS on täysin valmis alkavaan kauteen. Laurikainen ei pelkää edes TPS:n kauden alun kolmen vierasottelun putkea, vaan hän näkee siinäkin jopa positiivisia puolia. TPS-luotsi tunnustaa samalla, että ei ole koskaan ennen aloittanut uutta kautta niin vähin pelaajamuutoksin kuin nyt.

Laurikaisen haastattelu aiemmin TPS TV:ssä:
https://tpstv.fi/mika-laurikaisen-tps-on-valmiina-ykkosen-kauteen-2016/

TPS-hyökkääjä Ilari Mettälä pääsi viime kaudella pelaamaan loukkaantumistensa vuoksi vasta loppukaudesta. Jälki oli kuitenkin sitäkin tehokkaampaa. Ensi viikolla 22 vuotta täyttävä Mettälä takoi kuuteen peliin peräti viisi osumaa. Nyt Mettälä pääsee aloittamaan kauden samalta viivalta kuin muutkin. TPS TV kävi jututtamassa Mettälää TPS perjantaisten harjoituksen jälkeen Kupittaalla.

TPS:n kokoonpanosta on sunnuntaina varmuudella sivussa loukkaantumisen takia maalivahti Oskari Forsman.

Suomen Palloliitto ja Veikkaus tarjoavat Ykkösen ottelun Haka-TPS suorana lähetyksenä VeikkausTV:ssä: https://www.veikkaus.fi/veikkaustv. Lähetys alkaa klo 15.45 ja ottelun selostaa Sebastian Waheeb.

Kirjoita kommentti