TPS TV | Haka-ennakko: Valakari on edustuskelpoinen, TPS hakee jatkoa 10 tappiottoman ottelun putkelleen

Haka-ennakko: Valakari on edustuskelpoinen, TPS hakee jatkoa 10 tappiottoman ottelun putkelleen

13.7.2017
3 111 Katsontoa

17-vuotias keskikenttäpelaaja Onni Valakari on ensimmäistä kertaa TPS:n edustusjoukkueen päävalmentajan Mika Laurikaisen käytettävissä tulevan lauantain kotiottelussa Hakaa vastaan. Turun Palloseuraan huhtikuussa siirtynyt Valakari on pelannut alkukauden TPS:n A-nuorissa ja Kakkosessa Salon Palloilijoissa.

– Tykkään olla vahvasti pallossa ja osallistua pelinrakenteluun. Nämä ovat vahvuuksiani ja niiden kautta pystyn auttamaan Tepsiä. Avaukseen pääsy ei tule olemaan helppoa, siihen pitää tehdä kovasti töitä. Uskon saavani sellaisen mahdollisuuden jonkin ajan päästä, kommentoi Valakari.

TPS:n ja Hakan edellinen kohtaaminen toukokuun lopussa päättyi 1–1-tasapeliin. Valkeakoskelaiset ovat sen jälkeen kyenneet kaatamaan Ykkösen kärkipään joukkueet KPV:n ja Hongan. Toisaalta Keith Armstrongin suojateilla on ollut vaikeuksia sarjataulukon häntäpäähän kuuluvien joukkueiden kanssa – Haka on viime kierroksilla jäänyt tasapeliin otteluissa Grankulla IFK:ta ja EIF:ää vastaan.

– Tietyt pelitavat suosivat sitä, että pelataan ennalta vahvempia joukkueita vastaan. Meillä oli viime kaudella vastaavia oireita, että emme voittaneet niitä pelejä, jotka ennakkoon piti voittaa, toteaa Laurikainen.

TPS:n ja Hakan välinen ottelu alkaa Veritas Stadionilla lauantaina 15. heinäkuuta kello 17.00. Isäntäjoukkue lähtee otteluun sarjataulukon kolmannelta sijalta, allaan kymmenen tappiotonta ottelua.

Päävalmentaja Mika Laurikainen analysoi videolla tarkemmin tulevaa Haka-ottelua ja kertoo ajatuksiaan turkulaisten viimeaikaisista otteista. Laurikainen kommentoi myös seitsemän nollapeliä pelanneen maalivahti Jonathan Viscosin suorituksia. Valakarin lisäksi Laurikainen käy läpi myös muiden nuorten keskikenttäpelaajien Juho MontolanJami Siirtolan ja Erik Mirelin tilannetta.

Onni Valakarin peliluvasta lisätietoja:
https://fc.tps.fi/fi/uutiset/tps-n-onni-valakari-on-edustuskelpoinen-ykkosessa-vasta-10-7

Kirjoita kommentti