TPS TV | Jonathan Viscosi: ”Täällä jatkaminen olisi hienoa”

Jonathan Viscosi: ”Täällä jatkaminen olisi hienoa”

31.7.2017
4 143 Katsontoa

TPS:n verkkoon on tehty kuluvan kauden 16 ottelussa vain seitsemän maalia. Turkulaisten maalia vartioivan Jonathan Viscosin nollapeliputkelle kertyi mittaa kaikkiaan 654 minuuttia. Kuvaavaa on se, että sunnuntaina 30.7 Viscosin putken päättänyt maali syntyi sekin vasta rangaistuspotkusta. Sitä edellisen kerran TPS oli päästänyt maalin 17.6. vierasottelussa FC Honkaa vastaan.

TPS TV tapasi Viscosin jokirannassa ennen sunnuntain TPS-OPS-ottelua ja kysyi kesäkuulumisten lisäksi kanadalaisvahdin ensi vuoden suunnitelmista.

– On parasta vain keskittyä nykyhetkeen ja tehdä parhaansa. Kuka tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta täällä jatkaminen olisi hienoa.

TPS TV:n tekstitetyssä haastattelussa Viscosi kertoo muun muassa perheensä vierailusta Turussa sekä siitä, millaista on ollut pelata turkulaisten puolustuslinjan viimeisenä lukkona. Lisäksi Viscosi pohtii omia mahdollisuuksiaan päästä jonain päivänä pelaamaan Kanadan maajoukkueessa.

Toimitus:
Aleksi Ristimäki
Jere Sanaksenaho

Kommentit ( 1 )

  1. Tps,llä hyvin asiat, joukkue voittaa, joukkueen runko pääosin omia kasvatteja ja kotimaisia pelaajia, Yleisöä 2000 pelissä kuin pelissä, se kertoo joukkueen olevan kuin halutaan olvan -paikallinen. Maalivahdille joka on huippupelaaja.. soppari ensikaudeksi ja veikkausliigakin on omissa käsissä tällä pelillä.

Kirjoita kommentti