TPS TV | Joonas Laurikainen jatkaa TPS juniorijalkapallon valmennuspäällikkönä

Joonas Laurikainen jatkaa TPS juniorijalkapallon valmennuspäällikkönä

22.11.2018
3 048 Katsontoa

Joonas Laurikainen jatkaa koko TPS juniorijalkapallon valmennuspäällikkönä uudella kaksivuotisella sopimuksellaan. 35-vuotias Laurikainen aloitti TPS juniorijalkapallon palveluksessa vuonna 2016.

– Koko seuravalmennuksen kehittäminen ja koordinointi on pitkäjänteistä työtä ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä Joonas Laurikaisen ensimmäiseen kahteen vuoteen valmennuspäällikkönä. Haluamme toimintaamme jatkuvuutta ja oli selvää, että haluamme jatkaa hänen kanssaan seuran oman pelaajapolun kehittämistä. TPS:n junioritoiminta kuuluu valtakunnalliselle huipulle, mutta kehitystyö sen eteen jatkuu, että myös pysymme siellä, TPS juniorijalkapallon puheenjohtaja Teppo Virta lupaa.

Laurikaisen lähimpänä tukena jatkavat juniorivalmennuspäällikkö Mikko Hyyrynen, talenttivalmentaja Petri Haapasalo sekä uutena valmentajana mukaan liittynyt tyttöjen ja naisten valmennuspäällikkö Sami Haltia.

Joonas Laurikainen kertailee TPS TV:ssä valmennuspäällikkökautensa kahta ensimmäistä vuotta sekä linjaa samalla TPS juniorijalkapallon tulevaisuuden painopisteet.

Kirjoita kommentti