TPS TV | Kooste: AC Oulu - TPS 0-2 (19.06.2010)

Kooste: AC Oulu – TPS 0-2 (19.06.2010)

19.6.2010
1 405 Katsontoa

TPS katkaisi voitottomien otteluidensa putken liigassa voittamalla tyylikkäästi AC Oulun. Ottelun TPS:lle maaleillaan ratkaisivat Riku Riski ja Babatunde Wusu.

Puolen tunnin jälkeen Mikko Manninen pisti puolustuspäästä lähteneen keskityksen niin sanotusti ykkösellä pystyyn juosseelle Riku Riskille. Riski pääsi reiluun läpiajoon ja ehti oikein katsoa mihin sijoittaa pallon. Etukulmastahan se pallo löysi tiensä maaliin ja juhlat kulmalipulla saattoivat alkaa.

TPS iski toistamiseen 79. minuutilla. Manninen pelasi juoksupallon Igor Jovanovicille joka keskitti maalille ja Jarkko Hurme yritti puskea palloa omalle maalivahdille. Babatunde Wusu pääsi kuitenkin väliin ja nuppasi pallon lähes maaliviivalta verkkoon.

Ottelu oli jo käytännössä ratkennut, mutta jostain syystä oulaisten kippari Antti Pehkosen päässä pimeni. Pehkosta oli rikottu ja AC Oululle oli tulossa vapari, mutta jostain syystä Pehkonen päätti hypätä tilanteeseen tulleen Ääritalon nilkoille törkeästi molemmilla jaloilla. Punainen kortti oli tilanteesta selviö.

Kirjoita kommentti