TPS TV | Kooste: FC Honka - TPS 1-1 (02.10.2011)

Kooste: FC Honka – TPS 1-1 (02.10.2011)

2.10.2011
1 425 Katsontoa

Veikkausliigakauden 2011 himmeämmät mitalit ovat neljän joukkueen keskinäinen juttu. HJK on varma Suomen mestari, mutta hopeista ja pronsseista tapellaan viimeiseen pisaraan asti. TPS kuuluu onneksi siihen joukkoon, joka saatetaan palkita mitalilla kauden päätteeksi.

Raitapaidat pelasivat sunnuntaina Espoossa FC Hongan vieraana ja lopputulos 1-1 merkitsi sitä, että nousukuntoinen Honka pysyy edelleen pisteen TPS:n takana.

TPS:n voitontavoittelu sai kuitenkin lentävän lähdön, kun Mika Ääritalo ohjasi maalin edestä Dennis Okarun tarjoilun verkon perille jo 16 minuutin kohdalla. Ääritalo kasvatti samalla oman yhden yksittäisen Veikkausliigakautensa maalirekan taas uusiin lukemin. Ärtsin maalimäärä on nyt sama kuin miehen pelinumero, eli yksitoista.

Honka pinnisteli tasoihin heti toisen puoliajan alussa Tim Väyrysen johdolla. 18-vuotias vuotias Honka-lupaus iski jo kauden seitsemännen maalinsa 52. minuutin kohdalla. Siitä eteenpäin asemat säilyivät ja näin Honka on edelleen TPS:n takana sarjataulukossa.

Kirjoita kommentti