TPS TV | Kooste: FC Inter - TPS 1-2 (15.08.2010)

Kooste: FC Inter – TPS 1-2 (15.08.2010)

15.8.2010
1 913 Katsontoa

TPS vei Turun kaupungin jalkapalloherruuden 2010 voittamalla FC Interin tänään jännittävein vaiheiden jälkeen lukemin 1-2. Kauden ensimmäinen paikalliskohtaaminenhan päättyi 2-2-pistejakoon. TPS iski maalinsa avausjaksolla, kun kotijoukkue Inter osui vasta lisäajan viimeisillä sekunneilla. TPS todellakin ansaitsi pelitapahtumiin nähden sunnuntsien voittonsa ja taisteli kaiken kukkuraksi viimeiset 20 minuuttia alivoimalla, kun Juho Lähde passitettiin suoralla punaisella ulos.

TPS:llä oli avauksessa tänään kaksi veljesparia, kun Riskien lisäksi myös Mäkisen veljekset, Santeri ja Kalle, taistelivat matsin alusta loppuun asti.

Tepsin molemmat maalit syntyivät komeiden kuvioiden tuloksina. Ensimmäisessä maalissa toppari Jaakko Nyberg pisti pallon Interin Joni Ahon längistä ja iski pelivälineen vasemmasta kulmasta luukulle, josta Manninen ohjasi sen tyylikkäästi verkkoon jo viidennellä minuutilla.

Toinen syntyi Interin maalin oikealta puolelta. Manninen puikkelehti laitaa pitkin ja antoi ilmiömäisen syötön takavasemmalle Roope Riskille, joka ei tällaisista paikoista yleensä erehdy. Roope oli tintata pallon verkkoon jo hetkeä aikaisemmin, kun Aho menetti pallon kohtallokkaasti hänelle. Roope veto painui niukasti oikeasta ylänurkasta ohi.

Interin Mika Ojala pamautti kavennusmaalinsa aivan lisäajan viimeisellä sekunnilla, joten sillä ei ollut pisteiden kannalta enää mitään merkitystä.

Kirjoita kommentti