TPS TV | Kooste: FC Inter - TPS 3-2 (24.01.2014)

Kooste: FC Inter – TPS 3-2 (24.01.2014)

24.1.2014
2 055 Katsontoa

Sen piti olla alun perin miehet vastaan pojat, mutta ei se kuitenkaan ihan sitä ollutkaan. TPS:n nuori joukkue nimittäin taisteli Liigacupin avauksessa FC Interiä vastaan varsin miehekkääsi, vaikka raitapaitojen rakennustyö on vielä täysin kesken. Inter kuittasi kuitenkin ne kolme pistettä lukemin 3-2.

Inter aloitti hyisellä Kupittaalla yllättävän hermostuneesti ja oli sählätä pallon omaan maaliin jo parin minuutin peli jälkeen. Inter sai rivinsä järjestykseen kuitenkin melko pian, kun Severi Paajanen runttasi pallon sisään vastaiskun päätteeksi 13. minuutin kohdalla. Inter näytti menevän menojaan, kun Mathias Lindström pääsi puolen tunnin kohdalla sutimaan jo 2-0.

TPS ei kuitenkaan luovuttanut, vaan ajoitti takaa-ajon. Riku Sjöroos otti pystypallon upeasti haltuunsa, kiersi Interin puolustuksen ja keskitti. Maalin eteen syöksynyt Bujar Ahmeti pisti päätä väliin, puski tyhjiin ja tilanne olikin ennen taukoa 2-1.

Inter sai lopullisen 3-1-maalinsa vähän halvalla, kun Kalle Kaupin matala laukaus painui verkon perille 72. minuutin kohdalla. Santeri Peltola kajautti pallon ohi Jere Koposen vielä lisäajalla ja näin kauden ensimmäisen derbyn lopputulokseksi leivottiin 3-2.

Ottelu osoitti, että Tepsin juniorityö on erittäin hyvällä tolalla, mutta joukkue tarvitsee varsinaista liigakautta varten kuitenkin myös kokemusta ja rutiinia kokoonpanoonsa.

Kommentit ( 1 )

Kirjoita kommentti