TPS TV | Kooste: FC Jazz - TPS 0-1 (13.02.2016)

Kooste: FC Jazz – TPS 0-1 (13.02.2016)

13.2.2016
4 511 Katsontoa

06.57 0-1 Mikael Liespuu

TPS:n harjoitusottelut jatkuivat Porissa FC Jazzia vastaan. TPS voitti ottelun Mikael Liespuun puskumaalilla, joka syntyi kulmapotkusta ottelun 84. minuutilla.

TPS otti komennon heti alusta ja Oskari Jakoselle siunaantui ensimmäinen hyvä paikka, mutta viimeistely ontui. Ensimmäisellä jaksolla TPS sai pallon maaliin asti, mutta avustava erotuomari liputti maalin tehneen Jani Virtasen olleen paitsiossa.

Toisella puoliajalla TPS:n painostus jatkui ja se palkittiin ottelun lopussa, kun toppari Mikael Liespuu puski pallon maaliin Sami Rähmösen kulmapotkusta.

TPS:n maalivahti Oskari Forsmanilla ei ottelussa paljoa työtä ollut, mutta mies joutui venymään kertaalleen oikein kunnolla, kun Jazzin vapaapotku oli ohittaa TPS-maalivahdin.

– Ottelu oli hallussamme ja olisimme voineet tehdä maalin jo ensimmäisellä puoliajalla. Saimmekin pallon maaliin hienon kuvion päätteeksi, mutta avustava erotuomari tulkitsi Virtasen olleen paitsiossa, Kyseenalainen liputus, mutta näitä aina välillä sattuu, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen harmitteli.

– Vaikka teimme tässäkin ottelussa kokeiluja niin saimme luotua hyviä maalipaikkoja ottelun loppuun asti. Waltteri Peltola nousi avaukseen ja Sami Rähmönen pelasi koko ottelun laitahyökkääjänä. Nuoret Ilari Koljonen ja Eetu Leppänen saivat tässäkin ottelussa hyvää pelikokemusta. Ensimmäinen treenijakso tuli nyt päätökseen ja saimme siitä hyvää dataa tulevaa kautta varten. Ensi viikko huilataan ansaitusti ennen kuun lopussa koittavaa Viron matkaa, Laurikainen vielä summasi.

Kommentit ( 2 )

  1. Nonii, olihan se selvä paitsio. Laurikainen voisi mennä rilliostoksille! Vai olisko sponsoria?

  2. Tarkoitat ilmeisesti tuota noin ajassa 2.50 tulevaa maalia? Minusta se nimenomaan näyttää siltä että ei ole paitsio.

Kirjoita kommentti