TPS TV | Kooste: FC Lahti - TPS 1-3 (11.07.2010)

Kooste: FC Lahti – TPS 1-3 (11.07.2010)

11.7.2010
1 163 Katsontoa

Lahden hiihtostadikalta oli talvikisakinkerit kaukana kun TPS ja FC Lahti taistelivat liigapisteistä. Ylikuuma keli verotti ottelun tempoa melko rankalla kädellä. TPS pelasi viisaasti ja käytti paikkansa tehokkaasti. Iltapäivän sankari oli Roope Riski, joka oli toista kertaa urallaan avauksessa liigaottelussa ja tällä kertaa RR17 iski TPS:n maaleista kaksi, kolmas maali merkattiin lahtelaisten omaksi maaliksi.

TPS sai otteluun melkoisen alun, sillä jo viidennellä minuutilla TPS sai pallon isäntien maaliin, tosin Lahden kapteenin Tennant McVean avustuksella. Mikko Manninen keskitti oikealta pallon rankkarialueelle ja puolustaja McVea ohjasi tyylipuhtaasti sisäsyrjällä pallon epäonnekkaasti omaan maaliin.

Ottelun 16. minuutilla Manninen syötti Roope Riskin läpi ja Roope käytti tilanteen ja tykitti varman maalin. Uran ensimmäinen liigamaali oli totta. 54. minuutilla Lahti iski kavennuksen; Pekka Sihvola pelattiin keskeltä muutamalla syötöllä maalipaikkaan, eikä Ykkösen viime kauden maalihai epäonnistunut. Tästä kuitenkin vain muutaman minuutin kuluttua keskikentällä mehevästi pelannut Toni Kolehmainen vapautti Roope Riskin pitkällä syötöllä läpi ja eihän Roope taaskaan erehtynyt. Taululla komeilivat 1-3 -lukemat läpiajon päätteeksi.

Kirjoita kommentti