TPS TV | Kooste: FC Lahti - TPS 3-2 (26.10.2013)

Kooste: FC Lahti – TPS 3-2 (26.10.2013)

26.10.2013
1 728 Katsontoa

TPS sijoittui Veikkausliigakaudella 2103 kahdeksannella sijalle. Sijoitus oli monille suuri pettymys, mutta paikallisvastustaja FC Inter jäi sentään pykälän verran taakse. Tepsin loppusijoitus sinetöityi histarian kirjoille tänään Lahdessa, kun isäntäjoukkue FC Lahti voitti TPS:n lukemin 3-2.

Tepsin maaleista vastasivat tänään Roope Riski 1-1-tasoituksellaan ja Juho Lehtonen 3-2-kavennuksellaan. Tosi asiassa Tepsin maalissa Thomas Agyiri pisti pallon sisään suoraan kulmasta Lahden puolustuksen avustuksella. Ottelun toisen puoliajan alussa, tilanteessa 1-1, Tepsin Marcio Lima da Silva huitoi vastustajaa päähän ja sai suoran punaisen.

Rajamäki halusi kiittää omaa joukkuettaan sen asenteesta kauden viimeiseen minuuttin asti. TPS pystyi nousemaan kuitenkin vajaalla 3-1-tappiotilanteesta maalin päähän ja luomaan pari loistavaa paikkaa, joista olisi voinut lyödä myös tasoituksen.

– Iso kiitos kaikille meidän pelaajillemme. Tulos oli huono, mutta emme antaneet periksi missään vaiheessa ja pelaajat taistelivat täydellä sydämellä loppuun asti ja laittoivat kaiken peliin kaikista tämän kauden vastoinkäymisistä ja loukkaantumisista huolimatta. Kun TPS:n raitapaita paita puetaan päälle, laittavat kaikki pelaajat kaiken likoon, Rajamäki suitsutti.

Kirjoita kommentti