TPS TV | Kooste: FF Jaro - TPS 1-3 (03.10.2010)

Kooste: FF Jaro – TPS 1-3 (03.10.2010)

3.10.2010
1 395 Katsontoa

Tuore Suomen Cupin mestari TPS kesti hurjat paineet tänään Pietarsaaressa ja etenee myös Veikkausliigassa mitalivauhdissa. TPS haki niin ikään mitaleista tappelevalta Jarolta täydet pinnat näytostyyliin lukemin 1-3. Pietarsaari on ollut Tepsille synkkä paikka koko Veikkausliigan historian ajan ja tämänpäiväinen uroteko oli vasta historian kolmas voitto.

TPS aloitti ottelun räväkästi ja murtautui jo viiden minuutin kohdalla 0-1-johtoon. Maalin iski kukapa muu, kuin Roope Riski, joka sai Veikkausliigassa jo tusinan täyteen. Roopen veto oli aivan huikea yksilösuoritus ja Jaro-maalivahti Vitali Teles jäi vaan haromaan tyhjää.

61. minuutin kohdalla TPS iski varkain kuin salama. Vieraat saivat kulman, Teles nyrkkeili pallon ulos, mutta Jarno Heinkangas pääsi kiskaisemaan takaisin. TPS-kipparin veto oli osittainen suutari, mutta painui silti verkkoon. Maali oli Jallulle kauden ensimmäinen ja tuli todella tärkeään saumaan.

Pari minuuttia tästä ja Jaro pimeni lopullisesti, kun Mikko Manninen pyssytti pelivälineen vastustamattomasti verkon perille. Tästä ei kolmessa viimeisessä matsissaan tappioasemasta voittoon noussut Jarokaan enää toipunut. Eipä ollut TPS ennen Pietarsaaressa 0-3 johtanutkaan!

Jaro aloitti kuitenkin vielä vimmatun ja sitkeän takaa-ajon ja se tuotti isäntien kannalta toivottua tulosta 84. minuutin kohdalla. Jarolle tuomittiin pilkku, jonka alkuperä jäi hieman epäselväksi. Joka tapauksessa Papa Niang täräytti pallon maltilla alanurkkaan. Sama herra aiheutti sydämentykytyksiä vielä aivan loppuminuuteilla hirvittävällä tykillään. Thomas Kulakin latasi pallon vielä kertaalleen aivan lopussa tolppaan, mutta sitten Pietarsaaressa vihdoinkin hiljeni.

Kirjoita kommentti