TPS TV | Kooste: GrIFK - TPS 0-0 (17.05.2017)

Kooste: GrIFK – TPS 0-0 (17.05.2017)

18.5.2017
3 283 Katsontoa

TPS pelasi Jalkapallon Ykkösessä kauden kolmannen ottelunsa tänään Kauniaisissa GrIFK:ta vastaan. Kaksi niukkaa tappiota jo kokenut TPS hallitsi viime viikonlopun AC Oulu -ottelun tavoin kenttätapahtumia melkoisen selvästi myös tänään, mutta se voittotili jäi edelleen vielä avaamatta. Ottelun luonnetta kuvaa hyvin se, että kaikki viisi varoitusta menivät GrIFK:lle.

Eli, pistetili aukesi toki 0-0-tasapelillä, mutta voittopaineet kasvavat vaan entisestään ensi maanantaiksi, kun Keke Armstrongin valmentama Valkeakosken Haka saapuu Turkuun.

TPS rakensi Grani-ottelussa jälleen tilanteita ihan voittoonkin asti tarpeeksi, mutta osumatarkkuus ei ollut tänäänkään kohdallaan. Positiivista tänään oli lähtökohtaisesti jo se, että erittäin vahvan harjoituskauden keväällä pelannut Waltteri Peltola palasi TPS:n pelaavaan kokoonpanoon. Peltola leventää omilla taidoillaan TPS:n tämän hetken varsin kapeaa pelaajarinkiä.

Omat maalipaikkansa tänään olivat niin Juri Kinnusella, Mika Ääritalolla, Jani Virtasella, Ilari Mettälällä kuin Rasmus Holmallakin, mutta Toni Vuorisen vartioima GrIFK:n maali pysyi kuin noiduttuna ottelun hamaan loppuun asti.

TPS:n Ykkösen kausi jatkuu siis maanantaina 22.5. klo 18.30 alkaen, kun Valkeakosken Haka saapuu Turkuun ja Veritas Stadionille vieraaksi.

Kuva: Fanseat / Elisa Viihde

Kirjoita kommentti