TPS TV | Kooste: IFK Mariehamn - TPS 2-1 (12.09.2010)

Kooste: IFK Mariehamn – TPS 2-1 (12.09.2010)

12.9.2010
1 510 Katsontoa

Jo viiden matsin mittaiseksi voittoputkensa venyttänyt TPS seilasi tänään IFK Mariehamnin vieraaksi Ahvenanmaalle. Kaikki putket katkeavat joskus, ja niin kävi myös tänään. IFK punnersi osittain onnellakin niukkaan 2-1-voittoon ja Tepsin viiden matsin mittainen voittoputki katkesi. TPS:llä oli ottelussa selvästi enemmän maalipaikkoja, mutta maalithan ne ovat, jotka nämä hommat ratkaisevat.

IFK aloitti ottelun kuitenkin erittäin väkevästi ja kun vastaavasti TPS ei ollut ihan valppaimmillaan, kostautui se jo ottelun toisella minuutilla. Mika Niskala keskitti ja nigerialainen Echiabni Ogodugha puski pallon vastustamattomasti verkkoon.

25. minuutin kohdalla sitten vihdoin tärähti toisessakin päässä. Riku Riski taisteli väkisin pallon keskialueella itselleen, rynni sitten määrätietoisesti kohti IFK:n maalia ja sijoitti pallon kylmästi IFK:n verkkoon upean soolojuoksun ja huikean yksilösuorituksen jälkeen. IFK pelasi tilanteessa yhden miehen vajaalla, koska Sasha Anttilainen lojui loukkaantuneena kentän laidalla loukkaantuneena. Anttilaisen ottelu myös jäi tähän.

80. minuutin kohdalla sitten tuli saavillinen jäätävää vettä niskaan. Rähmönen otti IFK-keskityksen rinnalla vastaan ja yritti ohjata pallon Lehtovaaralle, mutta pallo lipsahtikin vahingossa omaan maaliin.

TPS yritti ottelun lopussa vielä vimmatusti tasoitusta, mutta IFK:n puolustustaistelu onnistui ja joukkue pystyi pitämään maalinsa koskemattomana. TPS:n iltaa synkensi vielä se, että Babatunde Wusu sai katsella punaista lisäajalla.

Kirjoita kommentti