TPS TV | Kooste: JJK - TPS 0-2 (02.05.2010)

Kooste: JJK – TPS 0-2 (02.05.2010)

2.5.2010
1 415 Katsontoa

TPS matkusti sunnuntaiksi jyväskyläläisen JJK:n vieraaksi – Vaajakoskelle. Ottelun kummallinen pelipaikka johtuu siitä, että Jyväskylän Harjun kenttä on vielä pelikelvoton ja JJK joutuu isännöimään kolmea ensimmäistä kotiotteluaan naapurikuntansa puolella. JJK aloitti kautensa kuin raketti ja joukkue oli kahden ensimmäisen kierroksen jälkeen ainoa Veikkausliigan puhtaan pelin joukkue. JJK kävi niistämässä pinnat vieraissa niin Tampere Unitedilta kuin VPS:ltäkin.

TPS antoi kylmää kyytiä isännille heti kättelyssä ja repi itsensä johtoon jo ottelun 6. minuutilla. JJK:n kokenut toppari Anssi Viren yritti palauttaa päällään palloa maalivahti Mihaly Szerovaylle, mutta Mika Ääritalo oli hereillä, livahti röyhkeästi tilanteeseen väliin ja nosti pallon hallitusti Szerovayn yli JJK:n verkkoon. 0-1!

35. minuutin kohdalla TPS iski toistamiseen tappavasti. Kymppipaita Riku Riski kaappasi JJK:n Matti Lähitien harhasyötön haltuunsa ja pisti jäätävän tarkan avauksen, Wusu ryntäsi tavoilleen uskollisesti röyhkeästi läpi, pisti kokeneen JJK-pakin Jarkko Okkosen pihalle, ja niittasi pallon maalin vuorenvarmasti entisen seuransa maalin takanurkkaan.

Lopussa JJK tuntui tavallaan tyytyvän kohtaloonsa. Se yritti toki rakennella tilanteita, mutta TPS tukhadutti ne yllättävän helpolla. Myös jokainen ottelun tilasto puoltaa TPS:n voittoa, joten kolmea pinnaa voidaan pitää vähintään ansaittuna. Hienoa on myös se, että TPS piti jälleen nollan omassa päässään. TPS on palannut nyt kolme matsia Veikkausliigassa, mutta kertaankaan sen omassa päässä ei ole soinut.

Kirjoita kommentti