TPS TV | Kooste: JJK - TPS 1-1 (24.07.2011)

Kooste: JJK – TPS 1-1 (24.07.2011)

24.7.2011
1 489 Katsontoa

JJK ja TPS eivät taaskaan jättäneet ketään kylmäksi joukkueiden kohdatessa toisensa tänään Jyväskylässä viihdyttävässä ja vauhdikkaassa ottelussa. Värikkäiden vaiheiden jälkeen ottelu päättyi lopulta 1-1 (0-0) pistejakoon. Kauden aiemmassa kohtaamisessahan JJK nousi kahden maalin takaa-ajoasemasta voittoon viime minuuteilla, mutta nyt TPS maksoi kalavelkoja takaisin torjumalla ensin jyväskyläläisten pilkun ja tasoittamalla sitten pelin loppuhetkillä Santeri Mäkisen ensimmäisellä liigamaalilla.

Hurjavauhtisen vartin jälkeen ote säilyi JJK:lla, mutta tilanteita ei tullut enää samalla tahdilla. Odotettu avausmaali syntyi kuitenkin 10 minuuttia ennen loppua. Wusu pääsi jälleen karkuun ja viimeisteli tällä kertaa varmasti vieden kotijoukkueen johtoon.

JJK näytti iskevän jo lopullisen niitin TPS:n arkkuun, kun Jarkko Hurme kaatoi rangaistuspotkun arvoisesti Mannista rangaistusalueella ja JJK:lle vihellettiin rangaistuspotku. Moisander kuitenkin torjui jälleen erinomaisesti Gruborovicsin yrityksen pitäen TPS:n pelissä mukana.

TPS iskikin heti seuraavalla minuutilla tasoitusosuman kuin salaman kirkkaalta taivaalta ja onnistujana oli jälleen TPS:n oman nuorisokaartin edustaja. Vaihdosta kentälle tullut Santeri Mäkinen ampui upean 30 metristä pompusta putoavan lehden tolpan kautta JJK-maalin sisään. Maali oli samalla Mäkisen ensimmäinen Veikkausliigassa.

Lopussa ei enää maaleja nähty ja näin joukkueet päätyivät pistejakoon dramaattisten vaiheiden jälkeen. Tasapeli maistuu makoisalta TPS:n loppukirin ja omien kasvattien upeiden otteiden jatkumisen myötä.

Kirjoita kommentti