TPS TV | Kooste: KuPS - TPS 1-1 (22.04.2012)

Kooste: KuPS – TPS 1-1 (22.04.2012)

22.4.2012
1 539 Katsontoa

TPS ja KuPS järjestivät Kuopiossa viihdettä koko rahan edestä. TPS oli pitkään tuulenhalkojan paikalla, mutta kotijoukkue KuPS nousi tasoihin toisella puoliajalla. Ottelussa nähtiin runsaasti tilanteita molemmissa päissä kenttää ja pistejako oli varmaan aika oikeutettu lopputulos.

TPS aloitti ottelun melkoisella ryminällä ja se tuotti tulosta jo 17. minuutin kohdalla. Pelikiellostaan vapautunut Jarkko Hurme nakkasi sivurajaheiton, Mika Ääritalo pisti pallon matkan varrella lisävauhtia ja Aleksi Ristola puski sen tyylikkäästi verkkoon. Täysosuma oli Ristolalle jo kauden toinen.

TPS sai loistavan tilaisuuden kasvattaa johtoaan puolen tunnin kohdalla. Juho Lähde tempaistiin nurin ja palloa näytettiin pilkulle. Pallon taakse asettui kuopiolaislähtöinen Petteri Pennanen, joka latasi kuitenkin kanuunan vasempaan tolppaan.

KuPS lisäsi selvästi volyymia toisen puoliajan alussa ja se nosti pelaajiaan ylemmäs. Tässä vaiheessa roolia otti, TPS-vahti Jukka Lehtovaara, joka poimi yhden varman maalin alanurkasta. KuPS kova painostus tuotti kuitenkin tulosta 61. minuutin kohdalla. Atte Hoivala pisti ilkeän keskityksen laidalta luukulle ja Aleksi Paananen runnoi pallon sisään.

TPS ja KuPS iskevät Kuopiossa yhteen jälleen keskiviikkona, mutta sillä kertaa Suomen Cupin neljännesvälierän merkeissä.

Kirjoita kommentti