TPS TV | Kooste: KuPS - TPS 4-1 (09.05.2013)

Kooste: KuPS – TPS 4-1 (09.05.2013)

9.5.2013
1 491 Katsontoa

TPS ei ole saanut Veikkausliigassa omaa peliään kunnolla auki sitten kauden avauskierroksen. Tänään tahmeahko TPS sai kokea KuPS:n kovuuden ja tehokkuuden Kuopiossa.

TPS sai otteluun kuitenkin unelma-alun, kun Mika Ääritalo tälläsi pallon sisään Petteri Pennasen syötöstä jo ottelun toisella minuutilla. Kello oli vierähtänyt juuri ja juuri toisen minuutin puolelle.

Ennen TPS-ottelua voitoitta taapertanut KuPS ei kuitenkaan TPS:n salamaa-alkua hätkähtänyt, vaan nousi tasoihin jo 26. minuutilla. Maalin viimeisteli savolaisten oma kulttipelaaja, Ilja Venäläinen. Sama Venäläinen onnistui toistamiseen vielä viisi minuuttia ennen taukoa ja niin ottelun asetelma oli kääntynyt pysyvästi päälaelleen.

Venäläisen näyttävä show jatkui myös toisella puoliajalla. 59. minuutin kohdalla hän rynni keskeltä läpi ja latasi pallon tolpan kautta sisään. KuPS-kärki pääsi näin tuulettelemaan tyylipuhdasta knallitemppua kotiyleisön riemuksi.

75. minuutin kohdalla myrkkyä puolestaan juotti gambialainen Dawda Dah, joka koikkelehti persoonallisesti boksiin ja latasi pallon todella tarkasti etukulmasta sisään. Varsinainen taistelu pisteistä päättyi kuin veitsellä leikaten siihen ja ottelun loppu lähinnä pelailtiin pois.

Kirjoita kommentti