TPS TV | Kooste: TPS - FC Honka 2-0 (13.04.2013)

Kooste: TPS – FC Honka 2-0 (13.04.2013)

13.4.2013
1 598 Katsontoa

TPS aloitti Veikkausliigakautensa 2013 tänään Urheilupuiston yläkentällä. Itse ottelutapahtuma oli hieman poikkeavasta ympäristöstä huolimatta erittäin onnistunut ja mikä tärkeintä – Palloseura jyräsi FC Hongan yli lukemin 2-0.

Ottelun toinen puoliaika oli räväkämpää menoa. TPS:n tahti kiihtyi koko ajan ja tunnin molemmin puolin nähtiin todellinen korttisuma. Se kohtalokkaimman kortin sai Hongan Henri Aalto, sillä lappu oli hänelle jo iltapäivän toinen. Tämän jälkeen paine olikin sitten kokonaan Hongan päädyssä.

TPS rakensi hyökkäyksen toisen perään maltilla, mutta 68. minuutin kohdalla yläkenttä räjähti. Pallo oli jo hetkeä aiemmin nuuhkaissut ylärimaa. Ensimmäisen liigaottelunsa TPS:n paidassa pelannut Duarte Tammilehto jysäytti armottoman pommin maalin vasempaan takakulmaan. Viime kaudella vielä Honkaa edustanut ei peitellyt tunteitaan osumansa jälkeen.

TPS oli iskeä toistamiseen jo seuraavasta hyökkäyksestä. Dennis Okarun hieno nosto kilahti kuitenkin tolppaan ja siitä ulos. TPS myllytti kuitenkin myllyttämistään ja illan toisen maalin pamautti Petteri Pennanen, kun kello näytti 79. minuuttia. Tykki painui maalin vasempaan alakulmaan ohi Hongan maalivahti Tuomas Peltosen.

Kirjoita kommentti