TPS TV | Kooste: TPS - FC Inter 2-0 (03.02.2012)

Kooste: TPS – FC Inter 2-0 (03.02.2012)

3.2.2012
1 283 Katsontoa

TPS kohtasi tämän kauden Liigacupissa FC Interin jo toistamiseen ja kaatoi naapurinsa jälleen. Jos Palloseura vei kauden ensimmäisen koitoksen Aleksi Ristolan maalilla 1-0, niin pistettiin vielä maalin verran paremmaksi. Tepsin osumista vastasivat tällä kertaa Juho Lehtonen sekä Aleksi Ristola. Ottelu oli kokonaisuudessaan varsin värikäs tapahtuma, josta ei dramatiikkaakaan puuttunut.

TPS lähti liikkeelle hieman isommalla vaihteella kun Inter ja sehän näkyi tulostaululla aika pikaiseen. Pallo toimitettiin Interin boksiin, jossa se kimpoli hetken aikaa päättyen Jaakko Nybergin päähän. Jaska jatkoi pelivälineen kuin tarjottimella Juho Lehtoselle, joka lakaisi sen varmasti verkkoon.

Ottelun toisen puoliajan alku tarjosi tunteita ja draamaa. Ottelu oli vanhennut reilut 50 minuuttia, kun Interin maalinedustalla oli pientä nokkapokkaa Nybergin ja Inter-toppari Babacar Diallon välillä. Tästä tilanteesta selvittiin vielä eteenpäin, mutta sen jälkeen Diallolla pimeni täysin. Hän otti kymmenen metrin täyden vauhdin ja niittasi viikatteellaan pitkin laittaa juosseen Ristolan pystyyn. Kuului todella ikävän kuuluinen kopsahdus, mutta onneksi se ääni lähti Ristolan suojuksista. Oli TPS:n onni, että Ristolan asenne ja jalat ovat terästä ja mies nousi olosuhteisiin nähden aika vauhdilla pystyyn. Oli sanommattakin selvää, että Diallo sai suoran punaisen ja lensi ulos.

Ristola kosti Interille kaikkein hauskimmalla tavalla iskemällä kymmentä minuuttia myöhemmin Palloseuran 2-0-johtoon.

Kirjoita kommentti