TPS TV | Kooste: TPS - FC Inter 2-1 (13.05.2013)

Kooste: TPS – FC Inter 2-1 (13.05.2013)

13.5.2013
1 498 Katsontoa

FC Inter on voittanut TPS:n viimeksi Veikkausliigassa Pasi Rautiaisen päävalmentajakauden ensimmäisessä kohtaamisessa 14.5.2009. Sen jälkeen Turussa on marssittu TPS:n komennossa. TPS on pelannut jo kymmenen paikallispeliä peräkkäin häviämättä. Tämän päivän taistelu toi paikallismatsien historian ikuisille lehdille sen kaikkein mieluisimman lopputuloksen – voiton ja kolme pistettä. Ilmaiseksi näitä pisteita ei saa koskaan. TPS:n voittolukemat olivat tällä kertaa 2-1.

Viime aikoina hieman hengettömästi esiintynyt TPS oli tänään pelissä mukana armottomalla sykkeellä alusta asti. Ottelua oli väännetty vain kuusi minuuttia, kun Jani Tanska pudotti pallon päällään Roope Riskille, joka lakaisi kauden avausmaalinsa Magnus Bahnen länkien välistä.

TPS:n himo ei laantunut avausmaaliin, vaan todellinen TPS-taistelun ilmentymä, Juho Lähde, iski pallon boksissa ensin päin Bahnea ja upotti sen jälkeen kakkospallon taidolla takanurkkaan. Pelikellon viisari tikitti siinä vaiheessa vasta seitsemäätoista minuuttia.

FC Inter pääsi otteluun mukaan aivan ensimmäisen puoliajan lopussa tutulla kuviolla. Väkivahva Irakli Sirbiladze puski kavennuksen kulmasta juuri ennen taukoa.

62. minuutin kohdalla koettiin paikallistaisteluille taas sitä tyypillistä draamaa. Tepsin Sami Rähmöstä rikottiin ja jälkipelejä pelattiin sen jälkeen jonkin verran. Lopputulos oli se, että Rähmönen passitettiin suoralla punaisella ulos ja FC Interin Felipe Aspegren sai keltaisen. TPS joutui siis alivoimalle.

Ottelun 85. minuutilla TPS sai tilaisuuden tappaa peli lopullisesti. Inter-vahti Bahne sai varoituksen ja pallo pistettiin täplälle. Wayne Brown latasi sydämensä kyllyydestä, mutta päin Bahnea. TPS ei kyennyt katkaisemaan kamelin kaulaa pilkulta, mutta eipä se Interkään kyennyt nousemaan edes tasoihin. Loppujen lopuksi TPS:n alun tymäkkä vajaa 20-minuuttinen ratkaisi koko ottelun.

Kirjoita kommentti