TPS TV | Kooste: TPS - FC Lahti 1-2 (05.08.2013)

Kooste: TPS – FC Lahti 1-2 (05.08.2013)

5.8.2013
1 621 Katsontoa

FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Marco Casagrande jätti tänään jäähyväiset Kupittaalle oltuaan viimeistä kertaa virassaan TPS:n kotiottelussa. Hän siirtyy vajaan kahden viikon päästä Suomen Palloliiton pääsihteeriksi. Casagrande palveli seuransa edustusjoukkuetta yli 20 vuoden ajan ensin pelaajana, sitten valmentajana ja urheilutoimenjohtajana ja viimeiset vuodet toimitusjohtajana. TPS-kannattajat muistivat väistyvää toimitusjohtajaa hienolla Casa Nostra -tifolla ja koko Kupittaa hurrasi, kun tämä todellinen TPS-ikoni kukitettiin ja palkittiin ennen ottelua.

FC Lahti oli tänään ikävä vieras ja päätti ottelun kitkerimmällä mahdollisella tavalla tekemällä 1-2-voittomaalin ottelun lisäajalla. Lahti oli ensimmäisellä puoliajalla parempi, mutta TPS sai juonesta kiinni toisella puoliajalla.

FC Lahti meni johtoon jo 7. minuutin kohdalla, kun kesän nuori komeetta Loorents Hertsi nosti pallon rankkarialueen rajalta verkkoon tolpan kautta.

TPS nousi ansaitusti tasoihin 75. minuutin kohdalla. Roope Riski passasi ja Wayne Brown nosti pallon hallitusti ohi Lahden maalivahti Jesse Jorosen, joka pelasi viimeistä otteluaan vieraiden paidassa ennen paluutaan Fulhamiin Englantiin.

Aivan lopussa iski Lahti. Jean-Fridolin Nganbe-Nganbe keskitti ja hyökkäyksen tueksi noussut Markus Joenmäki puski pallon verkkoon. Koko Kupittaa hiljeni sen jälkeen täysin.

Kirjoita kommentti