TPS TV | Kooste: TPS - FF Jaro 1-3 (12.05.2011)

Kooste: TPS – FF Jaro 1-3 (12.05.2011)

12.5.2011
1 288 Katsontoa

Kauden avauksen HJK-voiton jälkeen Vaasassa kuonoon ottanut TPS tuli torstaina kentälle kauden kolmanteen Veikkausliigaottelunsa Jaroa vastaan täynnä tulta ja tappuraa. TPS vei palloa mieheltä miehelle ottelun alussa todella jouhevasti ja 7. minuutin kohdalla raitapaidat saivat saivat kulmapotkun. Petteri Pennanen lähetti juuri oikekan korkuisen kaaripallon luukulle ja Niklas Tarvajärvi puski pallon sisään. Vuorenvarmasti. Siloteltu tie kohti kolmea pistettä piti olla valmis. Näin ei kuitenkaan tapahtunut.

– Me pelattiin ottelun alun ekat minuutit niin kuin pitääkin palata, mutta sen jälkeen juoni katosi. Oliko sen seitsemän vai kymmenen minuuttia, kun avausmaali saatiin, ja sen jälkeen pelkästään käveltiin, TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki kirosi.

Simon Skrabbista tuli Veikkausliigan kautta nuorin maalintekijä, kun 16-vuotias nuori ja äärimmäisen lupaava pietarsaarelaiskärki pisti pallon pussiin kuittasi vieraiden 1-3 -voiton. TPS:n elonaikaa vähensi Nilkas Tarvajärven turhautumisesta johtunut punainen kortti.

Kirjoita kommentti