TPS TV | Kooste: TPS - HJK 0-1 (19.05.2017)

Kooste: TPS – HJK 0-1 (19.05.2017)

20.5.2017
2 304 Katsontoa

01.27 0-1 oma maali

———–

TPS kärsi tämän kauden avaustappionsa Naisten liigassa mahdollisimman niukimmalla tavalla. Rutinoitunut HJK kaappasi pisteet mukanaan kevätauringon lämmittämästä Paimiosta lukemin 0-1.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli taatusti haastavin TPS:lle koko tämän kauden aikana. HJK oli lukenut läksynsä hyvin ja se pystyi käyttämään TPS:ää paremmin Paimion suhteellisen pienen kentän alan hyväkseen. TPS ei pystynyt kunnolla käynnistämään hyökkäyksiä sillä intensiteetillä kuin vaikka viime viikonloppuna Vantaalla PK-35:ttä vastaan. HJK:n hallinta poiki ensimmäisen puoliajan lopussa palkinnon, kun pallo painui kulmapotkusta TPS-pelaajan kautta omaan verkkoon.

TPS tuli toiselle puoliajalle jo ihan toisella ilmeellä. Kenttäpelin hallinta siirtyi raitapaidoille, mutta kovinkaan montaa vaarallista maalipaikkaa ei silti syntynyt. HJK puolusti edelleen tiiviisti ja piti Palloseuran hyvin ulkona vaarallisimmilta maalisektoreilta. Lähimmäksi tasoitusta pääsi Julia Tunturi, jonka veto kilahti HJK:n maalin ylärimaan. Jutta Rantalan kova kanuuna painui puolestaan hieman oikeasta ylänurkasta ohi. Koska TPS löi kaikki likoon tasoituksen eteen ja panosti hyökkäämiseen, aukesi HJK:llekin ottelun lopussa muutama maukas maalipaikka. Milla-Maj Majasaari venyi kertaalleen todelliseen paraatipelastukseen.

TPS:n alkukausi on kuitenkin ollut kokonaisuudessaan erittäin hieno. Joukkue on edelleen Naisten liigan piikkipaikalla, mutta Klubi ja Honka hengittävät niskaan pisteen päässä perässä. Hongalla on lauantaina mahdollisuus nousta sarjan keulille, jos se voittaa Kuopiossa Pallokissat. Ensi viikon keskiviikkona on edessä todellinen kärkipeli, kun TPS matkustaa Hongan vieraaksi Espooseen.


Kirjoita kommentti