TPS TV | Kooste: TPS - HJK 1-0 (30.04.2016)

Kooste: TPS – HJK 1-0 (30.04.2016)

30.4.2016
4 291 Katsontoa

03.38 1-0 Jutta Rantala

TPS pääsee iloisissa tunnelmissa vapunviettoon, kun vanha kiistakumppani HJK kaatui tänään Yläkentällä lukemin 1-0. Molemmat joukkueet puolustivat tiiviisti ja maapaikat jäivät melko vähiin.

TPS löysi sen yhden ratkaisevan aukon 69. minuutin kohdalla hienon sommitelman päätteeksi. Hanna Ruohomaa ja Ria Öling sahasivat pallon oikealta laidalta maalin eteen, josta Jutta Rantala tuikkasi pelivälineen varmasti verkkoon.

TPS pelasi joukkueena tiiviin ja ehjän ottelun. Mikään lenkki ei pettänyt, vaikka vastassa oli kovasti vahvistunut HJK.

Inkeri Niemellä ei ollut TPS:n maalilla juurikaan töitä, mutta yhden huippupelastuksen hän joutui tekemään. TPS:n kurinalainen puolustuslinja piti HJK:n vaaralliset kärjet kaukana tekopaikoilta.

TPS:n keskikenttä taisteli hienosti Klubin vastaavan kanssa ja selvisi siitä väännöstä voittajana. Voittomaalin tehnyt Rantala kiusasi HJK-pakistoa terrierimäisellä pelityylillään koko ajan ja Ria Öling säesti taustalla.

TPS:n ilonaiheisiin kuului myös Hanna Ruohomaa, joka teki vihdoinkin odotetun paluun pelikentille. Ruohomaan pelistä paistoi tuttu energia läpi ja kauden edetessä alkaa varmasti tulla myös maaleja.

TPS nousi voittonsa myötä sarjassa kuuteen pisteeseen.

TPS:n kausi jatkuu ensi viikon sunnuntaina, kun oululainen ONS saapuu Turkuun. Sarjanousija on erittäin vaarallinen, sillä joukkue on hakenut jo kuusi pistettä Pääkaupunkiseudulta. Ensi kaatui HJK 1-3 ja tänään TiPS 0-5. TPS – ONS siis sunnuntaina 8.5. klo 12.00 – tervetuloa!

Kirjoita kommentti