TPS TV | Kooste: TPS - HJK 2-3 (18.08.2018)

Kooste: TPS – HJK 2-3 (18.08.2018)

19.8.2018
2 372 Katsontoa

Naisten liigan runkosarja saatiin paketoitua tänään ja sarja jatkuu tästä eteenpäin ylemmässä ja alemmassa jatkosarjassa. TPS:n kannalta se tärkein ja hienoin juttu on se, että Palloseura piti itsensä ylemmän jatkosarjan viivan yläpuolella ja pelejä voidaan jatkaa tästä eteenpäin sarjan kärkijoukkueita vastaan. TPS hävisi tänään ensimmäistä paremman toisen puoliajan jälkeen HJK:lle 2-3, mutta kun ONS kylvetti samaan aikaan Ilvestä Oulussa peräti 6-1, sai TPS:n ylemmän jatkosarjan paikka sinetin.

Runkosarjan voittanut HJK näytti jossain vaiheessa menevän jo menojaan, mutta TPS kavensi Klubin 0-3-johdon vain maalin päähän ja se sai vielä sen jälkeenkin pelin painopisteen HJK-päätyyn. HJK meni 0-1-johtoon ottelun 32. minuutilla, kun Eveliina Summasen kierteinen veto painui aivan oikeaan takanurkkaan. HJK lisäsi johtoaan pari minuuttia ennen taukoa, kun Linda Ruutu sijoitti pilkun oikeaan alanurkkaan. HJK:n voitto alkoi varmistua 67. minuutin kohdalla, kun Ruutu latasi vapaapotkusta suoraan jo 0-3. TPS takaa-ajo alkoi kuitenkin 69. minuutin kohdalla, kun Milla Rantamäki pelasi tilanteen loppuun asti ja suti pallon maalin edestä HJK:n reppuun. Emma Santamäen komea pusku 90. minuutin kohdalla nosti raitapaidat jo maalin päähän. Sen jälkeen loppui sitten aika.

TPS:n paras maalintekijä Tiia Savolainen palkittiin ennen ottelua kahdesta eri syystä. Hän sai hiljattain 100 liigaottelua täyteen ja lisäksi Naisten liigan pelaajat valitsisivat hänet Veikkauksen heinäkuun parhaaksi pelaajaksi. Kentällä nähtiin tänään myös uusi liigapelaaja, kun Viivi Spets juoksi lopussa kentälle Wilma-siskonsa tilalle. TPS tiedottaa Naisten liigan ylemmän jatkosarjan otteluohjelmasta heti kun se vaan varmistuu. Lämpimät onnittelut koko TPS:n joukkueelle taustoineen ylemmän jatkosarjan paikasta!

Kirjoita kommentti