TPS TV | Kooste: TPS - IFK Mariehamn 1-4 (06.06.2010)

Kooste: TPS – IFK Mariehamn 1-4 (06.06.2010)

6.6.2010
1 441 Katsontoa

TPS:lle ei kunnian kukko laulanut sunnuntaina, vaan Veikkausliigan jumbojoukkue vei isäntiä loppujen lopuksi lukemin 1-4. TPS:n peli ei auennut missään vaiheessa ja tulos oli jopa kaikin puolin oikeutettu, vaikka tuskainen tulos onkin TPS:n kannalta.

TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki oli ottelun jälkeen kiukkuisen pöyristynyt.

– Nyt rupeaa jotain tapahtumaan. Näin sydämetöntä esitystä en hyväksy. Nyt keskustellaan matsin jälkeen joukkueen kanssa varmaan aika kauan, puhisi Rapa matsin jälkeen.

IFK Mariehamn sai otteluun unelma-alun Tamas Gruborovicsin puskettua pallon maalin jo kuudennella minuutilla. Vielä tauolle lähdettiin 0-1 -lukemissa, mutta todellinen hulabaloo toteutui sitten toisella jaksolla.

Sasha Anttilaisen keskitys hipaisi ensimmäisen maalin tehnyttä Gruborovicsia ja pallo pomppi TPS-maaliin helponlaisesti pelikellon näyttäessä 56. minuuttia. Tästä muutama minuutti eteenpäin ja Robert Milsom merkautti itsensä viiden minuutin sisään kahdesti erotuomari Petteri Karin kirjoihin ja ulosajo oli tosiasia. Sasha Anttilaisen lisättyä johdoksi jo 0-3, ei TPS enää noussut kanveesista. Jonatan Johansson kavensi vielä Mikko Mannisen syötöst, mutta saarelaiset kuittasivat vielä Petteri Forsellin toimesta tyrmäyslukemiksi 1-4.

Kirjoita kommentti