TPS TV | Kooste: TPS - IFK Mariehamn 2-0 (17.07.2011)

Kooste: TPS – IFK Mariehamn 2-0 (17.07.2011)

17.7.2011
1 576 Katsontoa

TPS palasi viiden voitottoman ottelun jälkeen taas voittojen tielle Veikkausliigassa. Rajussa otteluruuhkassa kärvistelevä Palloseura jyräsi tänään IFK Mariehamnin tieltään jo toistamiseen tällä kaudella. Lukemat olivat tällä kertaa 2-0, eikä suurempikaan voitto olisi ollut ihan huutava vääryys.

Ensimmäisen puoliajan lopulla TPS:n tasainen painostus tuotti vihdoin toivottua tulosta. Jere Uronen purjehti vasenta laitaa läpi ja lähetti huipputarkan keskityksen luukulle, jossa Mika Ääritalo seurasi palloa loistavasti puskemalla sen vuorenvarmasti verkkoon ohi Wicksin. Uronen pelasi ensimmäistä liigamatsiaan kotiyleisönsä edessä avauksessa.

– Ei se ollut kuitenkaan mikään harjoiteltu, mutta keskitys lähti hyvin ja siellä oli ammattimies päineen välissä, turhankin vaatimaton Uronen kertasi avausosumaa.

53. minuutin kohdalla Tepsin rummutus tuotti toistamiseen tulosta, mutta Lehtosen ampuma osuma liputettiin paitsiona. Paria minuuttia myöhemmin Ääritalo sahasi IFK-pakit solmuun, siirsi pallon boksiin Lehtoselle, joka teki hallitun pysäytysliikkeen ja sijoitti pallon vasempaan alakulmaan. Maali oli ensimmäistä kertaa TPS:n avauksessa pelanneelle Lehtoselle koko liigauran ensimmäinen.

– Se tilanne lyö nyt vähän tyhjää ja en ihan tarkkaan muista, mitä siinä tapahtui. Joka tapauksessa se ensimmäinen liigamaali oli hienoa tehdä, Lehtonen pohdiskeli ottelun jälkeen tyytyväisenä.

Kirjoita kommentti