TPS TV | Kooste: TPS - IFK Mariehamn 2-4 (29.05.2013)

Kooste: TPS – IFK Mariehamn 2-4 (29.05.2013)

29.5.2013
1 316 Katsontoa

IFK Mariehamn kävi hakemassa kolme pistettä Kupittaalta loppujen lopuksi lukemin 2-4. Ottelussa edettiin kummallisin syklein. TPS tuli alun kuin vimmattu ja joukkue loi ensimmäisen vartin aikana puolen tusinan verran maalipaikkoja, mutta edes se kuuluisa onnetar ei ollut myötä. Sitten iski IFK. Joukkue maalasi ensimmäisestä kunnon paikastaan johtomaalin, kun Dever Orgill puikkelehti TPS-pakiston keskeltä läpi ja tuikkasi pallon verkkoon.

IFK Mariehamn sovitteli jo voittoa yllensä toisen puoliajan alussa, kun samainen Orgill latasi pallon TPS-verkkoon 54. minuutin kohdalla

Ottelun 74. minuutin kohdalla sattui uusi käänne, kun Tepsin kymppipaita Petteri Pennanen tempaistiin ranakkarialueella nurin. Wayne Brown kävi pistämässä pilkun vuorenvarmasti maalin oikeaan alakulmaan.

TPS nousi 82. minuutilla jo pisteeseen kiinni, tuoreet kärjet Juho Lehtonen ja Aleksi Ristola prässäsivät ylhäältä kiinni. Pallo ajautui Ristolalle, joka käytti IFK-vahti Otso Virtasen seikkailun häikäilemättömästi hyväkseen ja nosti pallon kaukaa hallitusti verkkoon.

TPS ehti olla pisteessä kiinni vain muutaman minuutin, kun Diego Assis vei taas vieraat uudestaan johtoon. Lopullinen kuolinisku tuli 88. minuutin kohdalla, kun Kris Bright pamautti kauden neljännen maalinsa.

Kirjoita kommentti