TPS TV | Kooste: TPS - JJK 1-0 (05.05.2013)

Kooste: TPS – JJK 1-0 (05.05.2013)

5.5.2013
938 Katsontoa

TPS:n urhoollinen taistelu palkittiin tänään Veritas Stadionilla kolmella arvokkaalla pistellä JJK:n kustannuksella. Totuuden nimissä JJK oli ottelussa se hallitsevampi osapuoli, mutta Wayne Brownin 36. minuutin kohdalla lataama pilkku riitti tänään pisteisiin.

JJK aloitti ottelun hirvittävällä höyryllä ja vyörytti hyökkäyksia oikealta laidalta Mikko Mannisen kautta. TPS-puolustus kuitenkin selvitti tilanteet taidolla ja myös onnella. Hiljalleen myös TPS lämpeni, mutta hyökkäykset olivat edelleen hieman satunnaisia.

Petteri Pennanen pääsi kymmenen minuuttia ennen ensimmäisen puoliajan loppua boksiin sisään, mutta mies tempaistiin tylysti nurin. Erotuomari Dennis Antamo näytti heti palloa pilkulle. Wayne Brown asteli pelivälineen taakse ja tykitti sen sydämensä kyllyydestä sisään. Maali oli hänelle tämän liigakauden ensimmäinen.

Toisen puoliajan alku oli pirteintä TPS-aikaa, mutta hiljalleen myös JJK sai taas juonen päästä kiinni. TPS-taustainen Jani Virtanen hyppäsi Mannisen seuraksi JJK:n hyökkäyksiä rakentelemaan tunnin kohdalla ja se näkyi. Maalia JJK ei kuitenkaan koskaan tehnyt.

Kirjoita kommentti