TPS TV | Kooste: TPS - JJK 2-2 (28.09.2011)

Kooste: TPS – JJK 2-2 (28.09.2011)

28.9.2011
1 461 Katsontoa

Ei kahta ilman kolmatta. TPS:n ja JJK:n tämän kauden kolmas kohtaaminen oli samanlaista draamaa kuin kaksi edellistäkin. Ensimmäisen puoliajan perusteella näytti siltä, että JJK kuskaa kaikki kolme pistettä mennen tullen Jyväskylään, mutta toinen puoliaika muutti näytelmän kulun kokonaan. JJK:n 2-0-johto kuivui kasaan ja TPS rutisti taululle väkisin 2-2-lukemat. Tasapelin merkitys oli TPS:lle uskomattoman suuri, sillä joukkueiden välinen pesäero säilyi näin kolmessa pinnassa mahdollisen kuuden sijaan.

Ottelun ensimmäiset puoli tuntia olivat vahvaa JJK:n jyräämistä. TPS seisoi ja ihmetteli kentällä, kun JJK pani palloa kiertämään. Vartin kohdalla vieraiden aktiivisuus palkittiin. Tommi Kari antoi kulman ja entinen TPS-pelaaja Jani Virtanen puski pallon kenenkään estelemättä tolpan kautta sisään.

JJK rankaisi aivan ensimmäisen puoliajan lopussa toistamiseen. Virtanen ujutti pallon kantapääkikalla Manniselle, joka pujotteli ja ui väkisin TPS-alueen päätyyn ja siirsi pallon luukulle, josta Juha Pasoja ohjasi sen vaivatta sisään.

Toisella puoliajalla kentälle tuli vähän kuin uudesti syntynyt TPS. Pelkästään liike oli aivan eri tasolla kuin ensimmäisellä 45-minuutisella. Hiljalleen JJK alkoi olla vastaanottava osapuoli. TPS:n työmoraali palkittiin kuitenkin vasta 73. minuutin kohdalla, kun Okaru pisti Janne Korhosen torjuman paluupallon sisään.

Kello tikitti jo kohti lisäaikaa, kun TPS:n sinnikäs takominen palkittiin. Petteri Pennanen teki täsmälleen samalaisen liikkeen kuin Manninen JJK:n toisessa maalissa. Painui boxiin oikealta puolelta sisään ja syötti pallon luukulle, jossa Juho Lehtonen pisti vaan lapikasta väliin ja tinttasi pallon verkkoon.

Kirjoita kommentti