TPS TV | Kooste: TPS - JPY 1-0 (13.02.2019)

Kooste: TPS – JPY 1-0 (13.02.2019)

13.2.2019
1 888 Katsontoa

00.45 1-0 Mika Ääritalo

Tommi Pikkaraisen valmentama TPS ja Mika Laurikaisen luotsaama Jalkapallon Pelaajayhdistyksen sopimuksettomien pelaajien joukkue saivat keskiviikkoiltapäivän harjoitusottelulta mitä halusivat.

Ensinnäkin JPY:n sopimuksettomien pelaajien joukkueen kaikki pelaajat pääsivät antamaan henkilökohtaisia näyttöjä TPS TV:n suorassa lähetyksessä, sekä tietysti myös paikalla olijoille.

TPS sai puolestaan todella hyvän harjoitusottelun alle ennen ensi lauantain AC Kajaani -ottelua, jokahan on raitapaitojen viimeinen ottelu Suomen Cupin alkulohkossa.

– Tämä oli todella hyvä ja onnistunut tapahtuma tähän väliin. Saimme taas lisää pelituntumaa ja tärkeitä minuutteja alle ennen lauantain Kajaani-peliä. Vaihdot suunniteltiin jo ennen peliä. Kiitokset vielä kerran Pelaajayhdistykselle, että saimme pelin järjestymään tänne Javenture-Areenalle, Pikkarainen kiitteli.

– Pojat pääsivät näyttämään taitojaan TPS TV:n suorassa lähetyksessä, mikä on hieno juttu. Meidän kuuden viikon projekti on vielä kesken, eli leiritykset jatkuvat ja huipentuvat sitten Ruotsin reissuun, jossa kohdataan Oskarshamns AIK. Tavoitteena on se, että mahdollisimman moni pelaaja löytää seuran itselleen ensi kaudeksi, Laurikainen säesti.

Ottelussa nähtiin myös yksi maali ja se syntyi 24. minuutin kohdalla. Albijon Muzaci painoi oikeaa laitaa pitkin ja antoi loistavan syötön lähes päätyrajalta maalin eteen Mika Ääritalolle, joka ohjasi pallon varmasti verkkoon.

Kirjoita kommentti