TPS TV | Kooste: TPS - KuPS 5-0 (26.08.2011)

Kooste: TPS – KuPS 5-0 (26.08.2011)

26.8.2011
1 287 Katsontoa

TPS:n ja KuPS:n viimekautisesta kilpailutilanteesta ei ollut tänään Kupittaalla minkään valtakunnan tietoa. TPS nimittäin retuutti kuopiolaista palloseurakaimaansa oikein olan takaa ja loppulukemiksi saatiin paljon puhuvat 5-0. Kaiken kukkuraksi rumet lukemat jopa mairittelivät alistuneesti esiintynyttä KuPS:ia.

TPS:n maaliteon aloitti loistomatsin pelannut Juho Lähde, joka sai kuitenkin tällin jalkaansa. Lähde siirsi pelivälineen Hilanderin naaman edestä sisään, kun puoli tuntia täyttyi.

2-o-maalin isä oli Sami Rähmönen ja maalin äiti Petteri Pennanen. Omaa kasvattajaseuraansa rankaissut Pennanen lähetti vasemmalta kaaripallon ja Rähmönen syöksyi kautta aikain ensimmäisen liigatason puskumaalinsa verkon perukoille KuPS-puolustuksen ihmetellessä vieressä. Rähmösen osuma syntyi vain kaksi minuuttia Lähteen avausmaalista.

Raitapaitojen suurimmaksi sankariksi nousi puhtaan hattutempun iskenyt Mika Ääritalo. Ärtsistä on tullut tällä kaudella todellinen KuPS:in nitistäjä, sillä hän onnistui maalaamaan jo kauden ensimmäisessä koitoksessa Kuopiossa. Ääritalo pommitti savolaisten reppuun 3-0-, 4-0- ja 5-0-maalit. Ääritalo pisti myös oman Veikkausliigan kausikohtaisen maalirekkansa uusin lukemiin kymmenellä osumallaan.

Kirjoita kommentti