TPS TV | Kooste: TPS - MYPA 1-2 (28.08.2013)

Kooste: TPS – MYPA 1-2 (28.08.2013)

28.8.2013
1 424 Katsontoa

TPS oli vajaalle 70 minuutille asti kolmeessa pisteessä kiinni tänään Kupittaalla. Vierasjoukkue MYPA punnersi kuitenkin lopulta ensin tasoihin ja lopussa vielä ohi. Totuuden nimissä MYPA oli keskiviikkona parempi joukkue ja ansaitsi pisteet.

TPS pääsi MYPA:n pallonpidon väliin summittaisiin hyökkäyksiin ja yksi niistä tuotti tulosta 24. minuutin kohdalla. TPS avasi peliä keskialueelta oikeaan laitaan ja syötöt napsahtelivat kohdalleen. Nuori Riku Sjöroos ja tuore juoksuvoimainen brassivahvistus Marcio Lima sahasivat MYPA:n puolustuksen pikkusiirroilla solmuun. Lopulta Sjöroos passasi paloon luukulle, josta Juho Lehtonen siirsi sen kauniisti etukulmasta sisään.

Ottelun toisella puoliajalla MYPS lisäsi tahtia ja pallo oli lähes koko ajan TPS-päädyssä. Tepsi jaksoi 68. minuutille asti, kunnes MYPA heitti pitkää päätyyn Sasha Anttilainen ryntäsi pallon perään. MYPA-kärki iski pallon sisään TPS-puolustuksen kautta.

82. minuutin kohdalla TPS:n korttitalo romahti. Patrick O´Shaughnessy keskitti oikealta ja Sihvola puski kauden kymmenennen osumansa.

Kirjoita kommentti