TPS TV | Kooste: TPS - MYPA 2-1 (29.09.2013)

Kooste: TPS – MYPA 2-1 (29.09.2013)

29.9.2013
1 480 Katsontoa

TPS palasi voittojen tielle MYPA:n kustannuksella sunnuntain iltaottelussa Kupittaalla kaatamalla Kouvolan miehet 2-1. Raitapaidat olivat saalistaneet viimeisestä 16:sta ottelusta vain yhden ainoan voiton, joten kolmen pisteen potti vapautti ymmärrettävästi koko TPS-leirin tunnelmat. TPS:n ilonaiheisiin kuului myös vasta 17-vuotias maalivahti Jere Aalto, joka sai käskyn joukkuensa maalinsuulle vain paria tuntia ennen ottelun alkua.

TPS aloitti maalinteon 9. minuutin kohdalla, kun hienon peli kärjessä uurastanut Juho Lehtonen taisteli pallon maasta käsin Mika Ääritalolle, joka tuikkasi pelivälineen läheltä verkkoon.

TPS:n toinen maali tuli vajaan tunnin kohdalla, kun armottomasti taistellut Juho Lähde teki ryöstöretken hyökkäyspään oikeaan kulmaan ja ajoi pallon kanssa määrätietoisesti kohti MYPA-maalia. Lähde pelasi tilanteen hienosti loppuun asti ja passasi lopulta Lehtosen maalitekoon.

MYPA sai kavennuksensa 86. minuutin kohdalla, kun Olajide Williams latasi pallon maalin oikeaan alakulmaan. Lopussa MYPA nosti kaikki ukot ylos maalivahtiaan myöden ja Ville Iiskolakin pääsi puskemaan, mutta Aalto kesti paineen Tepsin maalilla loppuun asti.

Itse ottelu oli kenttäpeliltään melko tasainen, mutta MYPA laukoi selvästi Tepsiä hanakammin. MYPA yritti selvästikin horjuttaa nuorta Aaltoa, mutta ei onnistunut siinä.

Kirjoita kommentti