TPS TV | Kooste: TPS - MYPA 2-1 (30.05.2011)

Kooste: TPS – MYPA 2-1 (30.05.2011)

30.5.2011
1 330 Katsontoa

TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki ennusti sunnuntaina, että TPS:llä on maanantaina hikinen iltapuden MYPA:n kanssa. Hän oli siinä ihan oikeassa. Ensinnäkin sateinen Turku oli muuttunut iltapäivän mittaan aurinkoiseksi Turuksi ja toiseksi, MYPA harasi ihan kiitettävästi vastaan, vaikka olikin rehellisyyden nimissä ottelussa alakynnessä.

Heti toisen puoliajan alussa TPS rakensi oivan kaaoksen MYPA:n maalille kulman jälkeen. Ensin TPS-kippari Jarno Heinikangas puski erinomaisesti, mutta Ville Iiskola torjui. Paluupallolle hänkään ei voinut enää mitään, kun toisen ottelun peräkkäin topparin tontilla loistanut Jarkko Hurme pyssytti puoliksi sivuttain pallon maalin oikeaan takakulmaan. Maali oli Hurmeen liigauran ensimmäinen.

MYPA tuli tunnin kohdalla tasoihin. MYPA-tykki numero yksi, Maxim Votinov, sai pallon Eetu Kaipiolta ja tälläsi sen voimalla maalin vasemman tolpan viereen.

74. minuutin kohdalla leivottiin ottelun lopullinen ratkaisu, kun MYPA:n keskikentän luottopelaaja, Antti Okkonen, lensi toisen keltaisen saattelemana pihalle. Virheestä seurasi vapaapotku. Pallon taakse asettui ikiliikkuja Tonio Kolehmainen, joka nosti kaaripallon kouvolalaisten maalin edustalle. Tärkein maalien mies, Njazi Kuqi, osui sopivasti linjalle ja muutti hallitusti pallon lentorataa niin, että peliväline putosi sopivassa kaaressa vieraiden maalin takakulmaan.

Kirjoita kommentti