TPS TV | Kooste: TPS - MYPA 3-0 (22.08.2010)

Kooste: TPS – MYPA 3-0 (22.08.2010)

22.8.2010
1 342 Katsontoa

TPS löi Veritas Stadionilla tänään MYPA:n todella vaivattoman näköisen esityksen jälkeen lukemin 3-0. MYPA ei saanut missään vaiheessa takaa-ajovaihdetta päälle, eikä se luonut käytännössä yhtäkään kunnon maalipaikkaa ennen lisäaikaa.

22. minuutilla kova työ palkiittiin. TPS hyökkäsi tällä kertaa vasemmalta puolelta, Johansson keskitti päädystä matalan maalin edustalle, mutta MYPA-pakki Toni Lindberg juoksi pallon omaan maaliin aivan Roope Riskin nenän edestä. Roope olisi ohjannut pallon vuorenvarmasti verkkoon.

25. minuutin kohdalla raju rumputuli palkittiin toisen kerran. TPS sahasi seinäsyötöillä kouvolalaisten alakerran pirstaleiksi ja palo ajautui lopulta Mika Ääritalolle, joka latasi pelivälineen alanurkkaan.

Toinen jakso taittui samassa komennossa ja MYPA jäi täydeksi statistiksi. TPS 3-0 oli nautinnollista katsottavaa. Riku Riski spurttasi vasemmalta karkuun, voitti lähes 70 metrin metrin juoksukilpailun ja siirsi pallon velipojalleen, jolla oli oikein aikaa asetella palloa ennenkuin hän tällasi sen verkkoon.

– Se oli ensmmäinen liigamaali, jonka Riku syötti minulle. Eihän se koskaan nyt mulle syöttele, Roope Riski puolestaan virnisti.

Tepsi nousi voittonsa myötä sarjassa taas neljännelle sijalle ja ilmoittautui mitalikamppailuihin mukaan.

Kirjoita kommentti