TPS TV | Kooste: TPS - MYPA 4-0 (23.03.2012)

Kooste: TPS – MYPA 4-0 (23.03.2012)

23.3.2012
1 280 Katsontoa

TPS selvitti tiensä Liigacupin välieriin murskaamalla MYPA:n Urheilupuiston yläkentällä näytöstyylin lukemin 4-0. TPS oli ottelussa alusta loppuun asti valovuoden vieraitaan edellä. TPS kohtaa välierissä VPS:n ja kyseinen ottelu pelataan Turussa todennäköisesti tiistaina tai keskiviikkona.

TPS aloitti myös tämän kamppailun vuoden 2012 tavaramerkillään, eli iskemällä maalin ennenkuin peli kunnolla edes alkanut. Ottelua oli käyty vasta vajaa viisi minuuttia, kun Palloseura rakenteli todella näyttävän hyökkäyskuvion. Petteri Pennanen sai pallon vasemmalta laidalta ja juoksutti muutamaa MYPA:n pelaajaa. Hän siirsi pallon ovelasti keskelle ja se kierrätettiin kauniisti lopulta oikealle laidalle, josta Sami Rähmönen lähetti millimetrin tarkan keskityksen maalille. TPS:n talvikauden sensaatio Aleksi Ristola säntäsi jälleen oikeaan aikaan paikalle ja puski pelivälineen vuorenvarmasti ohi Antti Kuismalan.

TPS kaappasi avausmaalin jälkeen hallinnan entistä selkeämmin itselleen. Mainiolla pelipäällä ollut Pennanen hassutti MYPA:n pelaajia välillä miten tahtoi ja kerran mies latasi pallon oikeaan tolppaan. Ilmeisesti tuo tolppaveto oli jo jonkinlainen enne, sillä 39. minuutin kohdalla hän täräytti pallon komean soolon päätteeksi samaisen oikean tolpan juureen.

Pikkukolhuistaan toipunut Mika Ääritalo huudatti noin 500-päistäyleisöä kolmannen kerran 59. minuutin kohdalla uittamalla pallon nuottaan luontaisella hyökkääjän vaistollaan ja röyhkeydellään läpiajon päätteeksi. MYPA:n näennäinen pyristely loppui viimeistään 86. minuutin kohdalla, kun vanha kettu Mikko Hyyrynen nöyryytti MYPA:n puolustusta vielä kertaalleen.

Kirjoita kommentti