TPS TV | Kooste: TPS - RoPS 2-1 (12.08.2011)

Kooste: TPS – RoPS 2-1 (12.08.2011)

12.8.2011
1 447 Katsontoa

TPS paranteli asemiaan Veikkausliigassa nousemalla ohi FC Hongan takaisin sarjataulukon neljänneksi. Hieman alavireisesti viime aikoina pelannut Palloseura nousi tappioasemasta todella tärkeään 2-1-voittoon sarjan häntäpään valvojan, RoPS:n, kustannuksella. RoPS oli kuitenkin ilkeä vastustaja, eikä Tepsin iltapuhde ollut missään määrin helppo.

Illan ensimmäisestä vastasi RoPS. TamU:sta Lappiin keväällä siirtynyt Mika Lahtinen lähetti aivan loistavan pystysyötön eteenpäin ja virolaiskärki Henrik Ojamaa juoksi vikkelästi hieman seisovalta TPS-puolustukselta karkuun. Ojamaa pääsikin nokitusten TPS-maalivahti Henrik Moisanderin kanssa, kiersi tämän ja pisti pallon hallitusti verkon perukoille.

RoPS:n riemua ei kestänyt kuitenkaan kuin kolme minuuttia, kun isännät iskivät karulla tavalla takaisin. TPS-kannattajien riemuksu vihdoin kentälle palannut Toni Kolehmainen antoi vasemmalta vapaapotkun. Pallo leijaili rovaniemeläisten maalin edustalle ja korkeimmalle jälleen kerran noussut Njazi Kuqi ohjasi sen tarkasti päällään sisään. Häkki oli Nasselle jo tämän kauden kahdeksas.

Ottelun lopullinen ratkaisu leivottiin 71. minuutin kohdalla – ja jälleen erikoistilanteesta. TPS sai nyt oikealta puolelta vaparin ja jälleen Kuqi pääsi pelivälineen väliin, mutta lopullisesti pallon verkkoon niittasi aivan maaliviivalta Okaru.

Kirjoita kommentti