TPS TV | Kooste: TPS - RoPS 2-1 (19.06.2013)

Kooste: TPS – RoPS 2-1 (19.06.2013)

19.6.2013
1 412 Katsontoa

TPS jatkoi tuloksekkaita otteitaan Veikkausliigassa nujertamalla RoPS:n Kupittaalla 2-1. Kolmen pisteen ilta tiesi sitä, että TPS on tällä hetkellä vain kolme pistettä sarjakärki HJK:n takana.

TPS sai punnertaa aivan täyden päivätyön kolmen pisteensä eteen. RoPS:lla oli ensimmäisellä puoliajalla muutama loistava maalipaikka, mutta Aleksandr Kokko ei saanut palloa millään sisään. Ja kun toinen ei tee, rankaisee toinen yleensä sen jälkeen. TPS:n kokenut Mikko Hyyrynen pyörähti pallon boksista verkkoon 33. minuuutin kohdalla ja TPS pääsi tauolle maalin johdossa. TPS:n avausmaalia edelsi Jani Tanskan hurja ravi pallon kanssa läpi kentän ja siitä seurannut kulma.

Toiselle puoliajalle TPS tuli vahvemmin ja paremmin keskittyneenä kuin ensimmäiselle. Roope Riskille tarjottiin heti alkuun 2-0-paikkaa, mutta sijoitus kilahti tolppaan. Pari minuuttia tästä ja Roope otti Wayne Brownin pystysyötön haltuunsa ja juoksi lähes nollakulmaan, mutta lakaisi pallon sieltä ilmiömäisen tarkasti toistamiseen RoPS:n verkkoon.

RoPS tuli iholle kiinni sitten 74. minuutin kohdalla, kun Mika Lahtinen puski Antti Okkosen kulman sisään. RoPS yritti viritellä takaa-ajoa ja saikin ihan hyvin painetta TPS-päätyyn. Se olennaisin, eli tasoitus, jäi kuitenkin uupumaan.

Kirjoita kommentti