TPS TV | Kooste: TPS - VIFK 2-2 (06.06.2015)

Kooste: TPS – VIFK 2-2 (06.06.2015)

8.6.2015
4 095 Katsontoa

01.46 1-0 Emma Santamäki
05.00 1-1 VIFK
07.09 2-1 Hanna Ruohomaa
10.33 2-2 VIFK

Huippuhetket TPS TV:n livelähetyksestä. Selostajana Harri Kesälä. Studiossa Juho Hirvonen ja asiantuntijavieraana Pasi Läpinen-

TPS:n naisten edustusjoukkue pelasi jo kolmannen tappiottoman ottelunsa peräkkäin pelaamalla 2-2-tasapelin VIFK:ta vastaan. Rehellisyyden nimissä enemmänkin oli tarjolla, mutta TPS tuhlasi tällä kertaa maalipaikkoja oikein urakalla. TPS:n toisen maalin viimeistellyt Hanna Ruohomaa osasi kuitenkin ottaa ilon irti seuransa tuplamatsitapahtumasta, vaikka kahden pisteen menetys kirpaisikin.

– Kirvelevä 2-2 tasuri ja hukatut kaksi pistettä, mutta silti hieno futispäivä takana. Hienoa kuulua seuraan, joka järjestää tälläsiä tuplapelipäiviä, luo yhteenkuuluvuuden tunnetta ja tuo näkyvyyttä myös naisten futikselle. Iso kiitos myös TPS-kannattajille, oli upeeta pelata teidän kannustuslaulujen kaikuessa! Tää kaupunki on mustavalkoinen, Ruohomaa kiteytti.

TPS aloitti maaliteon ottelun 8. minuutilla, kun Emma Santamäki antoi pyssynsä puhua keskeltä. Veto painui sisään vasemmalta puolelta. TPS:n mylly jauhoi koko 1. puoliajan muutenkin, mutta VIFK:n maali pysyi koskemattomana onnen ja maalivahti Karoliina Muurimäen ansiosta. Sitten kävi, kuten niin usein. Jos et itse tee paikoistasi, rankaisee vastustaja armotta. VIFK nousikin tasoihin ennen taukoa Louise Björkskogin osumalla 40. minuutin kohdalla.

TPS tuli toiselle puoliajalla määrätietoisesti tavoitteenaan vain ja ainoastaan voitto. TPS:n painostus tuotti vihdoin tulosta ottelun 63. minuutilla, kun Hanna Ruohomaan kierteinen veto painui oikeaan takakulmaan. TPS ei tyytynyt tässäkään vaiheessa vaan varmistelemaan, vaan yritti kovalla tempolla lisäosumia. VIFK kuitenkin kesti ja pääsi iskemään vastaan vielä kertaalleen. VIFK toimitti korkean pallon TPS:n alueelle ottelun lisäajalla ja Camilla Backlund sai päätään sen verran väliin, että pallo painui verkkoon.

Vaikka tasapeli olikin tuloksellisesti suuri pettymys, on TPS:n pelissä tällä hetkellä sellaisia aineksia, että jatkossa voi positiivisesti ajateltuna tapahtua mitä vaan.

Kirjoita kommentti