TPS TV | Kooste: TPS - VPS 1-0 (13.05.2012)

Kooste: TPS – VPS 1-0 (13.05.2012)

13.5.2012
1 524 Katsontoa

Vahvassa myötätuulessa Veikkausliigassa purjehtiva TPS ei päästänyt sarjan kärkikolmikkoa karkuun, vaan pysyi myös sunnuntainkin jälkeen iskuetäisyydellä niistä.

Ottelun toisella puoliajalla kävi nopeasti selväksi, mikä on näytelmän loppujuoni. TPS yritti rakentaa ja luoda maltilla paikkoja ja VPS pakitti ja puolusti vimmatusti. Hyvin Vepsu taistelikin, mutta aivan loppuun asti sen kurinalainen puolustaminen ei tällä kertaa riittänyt. Kuusi minuuttia ennen täyttä aikaa Pennanen jätti VPS-puolustuksen seisomaan ja nosti pallon vihdoin verkkoon.

Pennasen maalin jälkeen TPS yritti katkaista VPS:n niskan lopullisesti. Ääritalo taisteli pallosta aivan vieraiden maalin edessä ja Kevari joutui kiskaisemaan hänet nurin. Palloa näytettiin pilkulle ja Kevarin ensiesiintyminen liigassa päättyi punaiseen. Kaikki vaihtonsa tehnyt VPS joutui pistämään tolppien väliin toppari Jyrki Saranpään. Toni Kolehmainen asettui pallon taakse, mutta Saranpää venyi kuin venyikin pallon eteen oikeasta alakulmasta.

– Ehdin kysyä Kevarilta, että mitä oikein yritän. Hän sanoi, että aavista oikealle. En edes tietänyt, että mistäpäin katsottuna oikealle, mutta sain vedon kuitenkin torjuttua. Ei siinä kauheasti ehtinyt ajatella, mutta arvasin heti, että menen maalille, kun Kevari sai punaisen, Saranpää kertaili kannaltaan varsin yllättäviä kenttätapahtumia.

Kirjoita kommentti