TPS TV | Kooste: TPS - VPS 1-1 (03.07.2011)

Kooste: TPS – VPS 1-1 (03.07.2011)

3.7.2011
1 438 Katsontoa

TPS ei saanut voittoa toisellakaan yrittämällä vaasalaisesta kaimaseurastaan tänään Turussa. Turussa oli melkoinen kaatosade vielä noin puolitoista tuntia ennen ottelun alkua, joten kenttä oli ajoittain hyvin liukas ja pallo töksähteli välillä vesimassaan kiinni. Pelin taso oli silti vähintään kohtuullinen ja myös maalipaikkoja nähtiin molempien osapuolten järjestäminä.

TPS:n johtomaali näki pivänvalon 19. minuutin kohdalla. Petteri Pennanen vetäisi tavoilleen uskollisena kierteisen ja vaarallisen kulman maalin eteen. Kuqi yritti saada päätään väliin, mutta kimposi vaasalaisten kautta maaliviivalta takaisin ja järkälemäinen Kuqi ei missanut enää toista tilaisuuttaan, vaan tinttasi pallon rytinällä parista metristä verkkoon.

VPS leipoi tasoituksensa 61. minuutin kohdalla TPS-puolustuksen hyvällä avustuksella. Edgar Bernhardt antoi oikelta tarkan vapaapotkun ja pallo putosi kuin tarjoittimelle O’Brian Woodbinelle, joka nikkasi pallon varmasti verkkoon.

Viimeisissä Tepsin peleissä on ollut melkoista korttidramatiikkaa, eikä siltä vältytty tänäänkään. Tällä kertaa VPS:n kapteeni Tero Koskela rappasi takaapäin Pennasta 88. minuutin kohdalla, mutta punainen oli liian julma tuomio.

TPS:n päävalmentajana toimi Diego Corpache, koska Haka-ottelusta katsomoon lentänyt Marko Rajamäki kärsi toimitsijakielto

Kirjoita kommentti