TPS TV | Kooste: TPS - VPS 2-1 (18.08.2013)

Kooste: TPS – VPS 2-1 (18.08.2013)

18.8.2013
1 453 Katsontoa

TPS palasi kahdeksan peräkkäisen voitottoman ottelun jälkeen taas takaisin voittokantaan Veikkausliigassa. Tepsin uhriksi joutui vaasalainen kaimaseura VPS, joka taipui lopulta Kupittaan illassa lukemin 2-1.

TPS aloitti ottelun varsin hyvällä tempolla ja VPS oli heti alkuun se vastaanottavampi osapuoli. TPS avasi maalinteon 26. minuutin kohdalla. TPS löi kunnolla painetta Vepsun boksiin ja lopulta Roope Riski pääsi tiukkaamaan pallon tyhjiin. VPS:n parhaan paikan leipoi Toni Ameobi, mutta tilenne kilpistyi TPS:n maalin pystypuuhun.

Toisella puoliajalla VPS pääsi otteluun paremmin kiinni ja 56. minuutin kohdalla Patrik Lomski latasi pallon läheltä maalin oikeaan alakulmaan kasvattajaseuraansa vastaan.

TPS iski kuitenkin vielä kertaalleen ja kerrankin ottelun lopussa. Ville Starck eteni vasenta laittaa ja heitti luukulle millimetrin tarkan keskityksen. Toppari Jani Tanska oli noussut maalille ja nousi kahden VPS:n pakin keskeltä kaikkein korkeimmalla. Tanska otti ilmassa tilanteen haltuun ja puski pelivälineen tarkasti maan kautta sisään.

Kirjoita kommentti