TPS TV | Kooste: VPS - TPS 2-1 (09.05.2011)

Kooste: VPS – TPS 2-1 (09.05.2011)

9.5.2011
1 438 Katsontoa

TPS palautui nopeasti maan pinnalle viime perjantain riemukkaan HJK-voiton jäljiltä tänään Vaasassa. Kotijoukkue VPS pelasi viisaan pelin ja poimi kolme pistettä lukemin 2-1. Mainittakoon, että VPS:n edellinen voitto TPS:n kustannuksella tuli Veikkausliigassa syksyllä 2000.

VPS aloitti ottelun terävästi ja TPS:n päässä kolisi jo ottelun 8. minuutin kohdalla. Isännät saivat kulmapotkun ja pallo käväisi jo TPS:n ylärimassa, ennen kuin Tony Björk pamautti sen verkkoon.

TPS sai turbon päälle avausjakson loppulla ja VPS:ää vietiin hetken aikaa pahemman kerran. Petteri Pennanen antoi hienon vaparin ottelun 40. minuutin kohdalla. Pallo ponnahti 30 metristä VPS:n maalin eteen, jossa Niklas Tarvajärvi viritti sakset kuntoon ja tykitti pallon kauniisti VPS:n verkkoo

VPS tarrasi kolmeen pinnaan kiinni 67. minuutin kohdalla, kun Saksalais-kirgisialaisen Edgar Bernhardtin kulma painui maalin vasempaan yläkulmaan vajaasta kahdestä kympistä.

Kentällä nähtiin myös uusi TPS-debytantti, kun liukas nigerialainen laitapelaaja Dennis Okaru sai ensimmäistä kertaa tuntumaa myös Veikkausliigassa.

Kirjoita kommentti