TPS TV | KTP-ennakko: Mohamed pelikunnossa - Sjöroos palaa kokoonpanoon

KTP-ennakko: Mohamed pelikunnossa – Sjöroos palaa kokoonpanoon

23.9.2016
3 520 Katsontoa

TPS kohtaa Jalkapallon Ykkösessä sunnuntaina Kotkassa KTP:n klo 18.30 alkaen. Liigasta täksi kaudeksi Ykköseen pudonnut KTP on ollut tällä kaudella selkeä pettymys. Maineikas joukkue on edelleen Ykkösessä putoajan paikalla. TPS:lle KTP on ollut tällä kaudella jostain syystä kuitenkin ohittamaton. KTP on käynyt voittamassa tällä kaudella jo kahdesti Turussa. Ensin toukokuussa 2-5 ja sen jälkeen heinäkuussa 1-3.

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen ja puolustaja Rasmus Holma kertoivat joukkueen tunnelmista Grani-voiton jäljiltä sekä ennen sunnuntain KTP-ottelua. He myös avasivat sitä, millä reseptillä KTP olisi nyt vihdoinkin tarkoitus kaataa. TPS-leiristä kantautui myös iloisia pelaajauutisia. GrIFK-ottelussa kentältä nilkuttanut Abukar Mohamed paahtoi treenikentällä täydessä iskussa. Myös hyökkääjä Riku Sjöroos on vihdoinkin selättänyt vatsaviruksensa.

Viime sunnuntaina voittokantaan Kauniaisissa palanut TPS on vain kaksi pistettä sarjan kärjessä olevan JJK:n takana. Ykkösen paras nousee suoraan Veikkausliigaan ja sarjakakkonen karsii liigapaikasta Veikkausliigan toiseksi viimeiseksi sijoittuneen joukkueen kanssa. Ykköstä on jäljellä sunnuntain jälkeen enää kolme kierrosta.

Kirjoita kommentti