TPS TV | Pallokissat-ennakko: "Ollaan menty pari senttiä ylöspäin - ja saatu onnistumisia!"

Pallokissat-ennakko: “Ollaan menty pari senttiä ylöspäin – ja saatu onnistumisia!”

8.7.2016
2 449 Katsontoa

TPS porskuttaa Naisten liigassa hurjalla tahdilla. Joukkueen kahdeksan viimeisen pelin saldo on seitsemän voittoa ja yksi tasapeli.

TPS-hyökkääjä Ria Öling valittiin ansaitusti Naisten liigan Veikkauksen kuukauden pelaajaksi kesäkuun osalta. Edelliskuussa palkinto osui toiselle TPS-hyökkääjälle, Jutta Rantalalle. Palkinnon arvoa nostaa se, että valinnan tekevät muut Naisten liigan pelaajat keskuudestaan.

TPS kohtaa lauantaina Yläkentällä Kuopion Pallokissat, joka on muuten edellinen joukkue, joka on TPS:n kyennyt kaatamaan. Kevään ottelu Kuopiossa päättyi 4-2.

Ria Öling kertailee vielä TPS:n edellistä ottelua, jossa raitapaidat saivat todellisen salama-alun PK-35:ttä vastaan. TPS:hän johti ennen 2. minuuttia jo 2-0 ja voitti kärkikamppailun lopulta komeasti 3-1.

Öling ennakoi lauantain jännittävää ottelua ja hän kertoo samalla muutenkin, mistä TPS:n viimeaikainen huima vire on lähtöisin.

Itseluottamusta uhkuva Öling luottaa joukkueensa kivikovaan hyökkäyskolmikkoon Rantala-Ruohomaa-Öling, mutta hän samalla muistuttaa, että ratkaisuvoimaa löytyy tarvittaessa myös leveämmälläkin rintamalla.

Naisten liigan ottelu TPS-Kuopion Pallokissat Urheilupuiston Yläkentällä lauantaina 9.7. klo 16.00 – tervetuloa!

Kirjoita kommentti