TPS TV | PS Kemi -ennakko: "Käytännössä kaikki ovat perjantaina mukana"

PS Kemi -ennakko: “Käytännössä kaikki ovat perjantaina mukana”

30.8.2018
2 857 Katsontoa

TPS kohtaa perjantai-iltana Veritas Stadionilla todellisessa kuuden pisteen ottelussa PS Kemin. Molemmat joukkueet taistelevat kynsin ja hampain Veikkausliigapaikasta myös kaudeksi 2019. TPS lähtee perjantain otteluun yhden pisteen etumatkalta vierailijaansa nähden. TPS ja PS Kemi kohtasivat ensimmäisen kerran tällä kaudella Oulussa ja tuloksena oli 2-2-tasapeli. Kauden toinen kohtaaminen päättyi Veritas Stadionilla TPS:n 3-2-voittoon. TPS pystyi nousemaan jälkimmäisessä ottelussa tappioasemasta voittoon.

Molemmat joukkueet ovat kokeneet suuria muutoksia sitten alkukauden. PS Kemi vaihtoi vastuuvalmentajaa kesäkuussa, kun skotlantilainen David Hannahhyppäsi puikkoihin. PS Kemi on pystynyt horjuttamaan uuden valmentajansa johdolla muun muassa HJK:ta, SJK:ta ja KuPS:ia. Hannah sai tällä viikolla avukseen turkulaisille tutun Steven Polackin, joka on loppukauden joukkueen virallinen päävalmentaja.

TPS:n muutokset näkyvät kokoonpanossa. Virolainen Albert Prosa on jo avannut maalitilinsä Veikkausliigassa ja puolustaja Željko Savić on tuonut uutta johtajuutta joukkueen puolustuslinjaan. Hyökkääjä Sterling Yateken otteet ovat olleet lupavia ja häneltä odotetaan jatkossa myös maaleja. Laitapelaaja Tomi Saarelma on Palloseuran tuorein tulokas. Lahdesta kotoisin oleva Saarelma on pelannut urallaan myös Virossa, Saksassa ja Sveitsissä. Alkukaudesta lähtien mukana olleista pelaajista erityisesti Juho Montola ja Riku Sjöroos ovat nostaneet viime aikoina erityisesti profiiliaan.

TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen purki alkuun viime viikonlopun tappiollisen Ilves-ottelun. Laurikainen myönsi, että Ilves oli tällä kaudella TPS:lle yksinkertaisesti liian paha pala. TPS-luotsi uskoo, että PS Kemi tulee Turkuun ennen kaikkea puolustamaan. Laurikainen saa perjantaina jalkeille lähes maksimimiehistön. Tampereella kentältä tauolla vaihdettu Mika Ääritalo on pelikuntoinen. Keskikenttäpelaaja Niklas Blomqvist vapautuu puolestaan pelikiellosta ja uusia pelikieltoja ei PS Kemi -otteluun ole. Ainoastaan hyökkääjä Elias Ahde on joutunut jättämään alkuviikolla parit harjoitukset väliin ja hänen tilanteensa on vielä epävarma.

TPS-PS Kemi perjantaina 31.8. klo 18.30 – tervetuloa!

TPS-PS Kemi on perjantaina myös Veikkauksen pitkävetokohteena.

Ruutu+ esittää kaikki Veikkausliigan ottelut myös kaudella 2018. Kaikki 198 ottelua esitetään netissä selostettuina monikameralähetyksinä hintaan 9,95 €/kk. Pääset katsomaan myös TPS-PS Kemi -ottelua osoitteessa: https://www.ruutu.fi/stream/3276959

Kirjoita kommentti